Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εξαφάνιση Μπεν: “Ζει με το όνομα Ανδρέας και τον φροντίζει κάποιος Νίκος”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

mpen-exafanisi

Η αποκάλυψη των Αγγλων αστυνομικών που είναι αυτές τις μέρες στην Κω για νέο κύκλο ερευνών και οι προσπάθειες εντοπισμού του συμπατριώτη τους

Στην αποκάλυψη ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ φέρεται ότι βρισκόταν κάποια στιγμή στα χέρια ενός Ελληνα προχώρησαν οι Αγγλοι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην Κω στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών για τον εντοπισμό του. Οπως είπαν, σε ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο είχαν δεχτεί το 1993 (δύοΣκίτσο του Μπεν Νίνταμ που δείχνει πώς περίπου θα είναι σήμερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του παιδιού), άγνωστος τους ανέφερε ότι «ο Μπεν ζει με το όνομα Ανδρέας και τον φροντίζει κάποιος Νίκος»!

Χθες το πρωί οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μπεν (σε ηλικία 21 μηνών) στις 24 Ιουλίου 1991 και απηύθυναν νέα έκκληση στους κατοίκους, που έχουν κάποια πληροφορία ή γνωρίζουν κάτι, να μιλήσουν!

Αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες

Για τον σκοπό αυτόν, μάλιστα, η φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιονδήποτε προσφέρει πληροφορίες. Επιπλέον, τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στη διάθεση του ελληνικού κοινού, προκειμένου να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τους αστυνομικούς (6951040208 – ελληνικά/αγγλικά, 6951040217 – ελληνικά, αγγλικά και 6951040226 – αγγλικά).

«Εχουμε δεσμευτεί να βρούμε απαντήσεις για το τι συνέβη. Η ερώτηση που θα ήθελα να απευθύνω είναι: Θα μπορούσες να είσαι ο Μπεν; Οταν ήσουν παιδί, είχες ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια; Υπόσχομαι ότι οποιαδήποτε πληροφορία θα αντιμετωπιστεί με ευαισθησία» είπε ο επικεφαλής των Αγγλων αστυνομικών Τζον Κάζεν και αποκάλυψε το ανώνυμο τηλεφώνημα του άγνωστου άνδρα που μίλησε για τον μυστηριώδη Νίκο, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika