Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

Έσπασε το αήττητο σερί του Ηφαίστου (άνδρες) στο Γκόλμπολ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
121211
Έσπασε το αήττητο σερί του Ηφαίστου (άνδρες) στο γκόλμπολ. Από τον Μάρτιο του 2015 και στο ίδιο γήπεδο (ΚΑΠΠΑ 2000) είχε να ηττηθεί η ανδρική ομάδα του Ηφαίστου σε αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η ήττα της Κυριακής από τον Κεραυνό (με σκόρ 14-9) στην Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την διεκδίκηση του τίτλου (ο οποίος θα κριθεί στην τρίτη και τελευταία φάση που έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο στην Αθήνα) αφού πλέον στην πρώτη θέση ισοβαθμούν τώρα οι Ήφαιστος και Κεραυνός. Αντίθετα, οι γυναίκες, παίζοντας έξι παιχνίδια χωρίς αλλαγή, πάλεψαν για ό,τι καλύτερο τους αναλογούσε αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν νίκη στην διοργάνωση.

Μια Β’ Φάση που είχε τα πάντα, ένταση, συγκινήσεις, πάθος από όλες τις ομάδες, πανέμορφα στην εξέλιξή τους παιχνίδια αλλά και αφόρητη ζέστη η οποία δυσχέραινε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.
Για τους άνδρες αγωνίστηκαν οι:Νίκος Αργυρός, Γιώργος Γκουτζαμάνης, Χάρης Κορδάκης, Γιώργος Ντότας, Βασίλης Σταμουλάκης και Ηλίας Τζήμκας.  Για τις γυναίκες οι: Στέλλα Μιχολίτση, Στέλλα Προσωτσιανιώτου, Ευδοκία Χασιωτη.

12121 12311

121
Από την πλευρά μας ευχαριστούμε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ για την άψογη διοργάνωση, το “Καλλιτεχνικό Κουρείο Το πρώτο μπόι Προκοπίου” για την χορηγία του για τις μετακινήσεις της ομάδας με το Taxivanthessaloniki των κκ. Νίκου Καζίκου και Φώτη Γούναρη και όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στους εθελοντές μας για την πολύτιμή τους βοήθεια! Το έχουμε ξανατονίσει, ότι οι σπουδαίες ομάδες βασίζονται στην λεπτομέρεια και την οργάνωση!

Ραντεβού στην τρίτη και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016, τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
* Περισσότερα για το άθλημα του γκόλμπολ ΕΔΩ
Η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ ανδρών – γυναικών πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία Θεσσαλονίκης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (μετά 2 γύρους)
1. ΚΕΡΑΥΝΟΣ   21
2. ΗΦΑΙΣΤΟΣ   21
3. ΟΜΗΡΟΣ       9
4. ΠΥΡΣΟΣ        9
5. ΠΕΙΡΑΤΕΣ     0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (μετά 2 γύρους)
1. ΠΥΡΣΟΣ     32
2. ΟΜΗΡΟΣ    26
3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ  12
4. ΗΦΑΙΣΤΟΣ   0
 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΚΟΛΜΠΟΛ (Β’ ΦΑΣΗ), ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ (ΑΝΔΡΕΣ)
Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea