Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΚΤΑΚΤΑ μέτρα της ΕΛΑΣ σε τράπεζες, σουπερμάρκετ, δημόσια κτήρια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6789

ΕΚΤΑΚΤΑ μέτρα της ΕΛΑΣ σε τράπεζες, σουπερμάρκετ, δημόσια κτήρια

Νέα τηλεφωνική γραμμή για να νιώθουν οι πολίτες ασφαλείς

Έκτακτα μέτρα παίρνει η Ελληνική Αστυνομία λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και των πιθανών συνεπειών τους. Συγκεκριμένα, επεκτείνεται ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς σε 36 νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα προκειμένου όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ να εξασφαλίσει την προστασία των πολιτών από τους επιτήδειους που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν την αγωνία και την ανησυχία τους.

Συγκεκριμένα, από σήμερα , ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς, θα εφαρμόζεται: σε οκτώ  Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής (Καλλιθέας, Πατησίων, Παγκρατίου, Α΄ Αχαρνών, Α΄ Γλυφάδας, Χαλανδρίου, Νίκαιας και Δημοτικού Θεάτρου), σε τέσσερα  Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης (Ευόσμου, Τούμπας – Τριανδρίας, Αναλήψεως και Αμπελοκήπων) και σε είκοσι τέσσερα Αστυνομικά Τμήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα: (Κιλκίς, Σερρών, Βέροιας, Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας, Α΄ Λάρισας, Β΄ Λάρισας, Βόλου, Νέας Ιωνίας Βόλου, Α΄ Ηρακλείου, Β΄ Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Κορίνθου, Καλαμάτας, Άργος, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας, Κέρκυρας, Χαλκίδας, Λαμίας, Β΄ Πατρών και Αγρινίου).

Μάλιστα δόθηκαν οδηγίες στους Αστυνομικούς της Γειτονιάς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με προτεραιότητα στη φροντίδα και εξυπηρέτηση των ΑμεΑ και των υπερηλίκων.

Παράλληλα, τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας θέτει σε λειτουργία η Αστυνομία προκειμένου, όπως αναφέρεται, να μην αισθανθεί κανένας πολίτης μόνος και αβοήθητος.

Ο αριθμός αυτός είναι 11188.

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika