Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έκρηξη στο Μάντσεστερ Αρένα – LIVE: Τουλάχιστον 19 νεκροί και 50 τραυματίες στη συναυλία της Ariana Grande! Φόβοι για επίθεση καμικάζι!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έκρηξη σημειώθηκε σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena
– Η αστυνομία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης

Χάος επικρατεί στο Μάντσεστερ, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena! Φόβοι πως το νέο αιματοκύλισμα έχει “άρωμα” τρομοκρατίας.

  Περισσότερα από 50 παιδιά που βρίσκονταν στη συναυλία, έχουν μεταφερθεί στο ξενοδοχείο “Holiday Inn”

  Πραγματικό μακελειό! 19 νεκροί, 50 τραυματίες

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για 19 νεκρούς και 50 τραυματίες.

  Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση

Και επίσημα το τμήμα της αντιτρομοκρατικής που ασχολείται με την υπόθεση μιλά για περιστατικό που αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση.

  Βομβιστής αυτοκτονίας πίσω από το μακελειό;

Σύμφωνα με το NBC, που με τη σειρά του επικαλείται Βρετανούς αξιωματούχους, η έκρηξη έχει πιθανότατα προκληθεί, από βομβιστή αυτοκτονίας.

  Αυτόπτης μιλά για “έκρηξη και πυροβολισμούς”

Η Τζέιντ Μπέινς, 18χρονη, που βρισκόταν στη συναυλία λέει πως ένοπλοι αστυνομικοί της είπαν να τρέξει για να φύγει από την περιοχή, ακριβώς έξω από τον συναυλιακό χώρο. Δήλωσε πως άκουσε εκρήξεις και κάτι που έμοιαζε με πυροβολισμούς αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

Υπήρξε μια μεγάλη έκρηξη και λάμψη και όλοι άρχισαν να τρέχουν. Ένας συναγερμός έλεγε σε όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι αλλά να φύγουν όσο γρηγορότερα μπορούσαν.

  Sputnik: Τουλάχιστον 20 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες

  Ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν αποκλείσει την περιοχή

Comments(0)

  “Μια γυναίκα έπαθε ανακοπή, ακριβώς έξω από το μαγαζί”

Ένας εργαζόμενος σε κοντινό μπαρ, δήλωσε πως είδε “ανθρώπους να ξαπλώνουν στο έδαφος καλυμμένοι στο αίμα. Μερικοί από αυτούς μπήκαν στο μπαρ πανικόβλητοι.”
Ο ίδιος για την στιγμή της έκρηξης, δηλώνει “Νιώσαμε κάτι, όμως δεν καταλάβαμε τι ήταν – ήταν ένας ήχος σαν κεραυνός. Ένα κορίτσι έπαθε κρίση πανικού και άλλη μια έβαλε τα κλάμματα, ενώ μια γυναίκα έπαθε ανακοπή ακριβώς έξω από το μαγαζί”

  Στιγμές πανικού

Comments(0)

  Ασθενοφόρα μόνο για σοβαρά περιστατικά

Τα νοσοκομεία, καλούν τους πολίτες να ζητούν ασθενοφόρα μόνο για περιστατικά στα οποία “υπάρχει απειλή για τη ζωή του τραυματία” και τονίζουν πως ήδη ένας μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων βρίσκονται ήδη στη σκηνή των εκρήξεων.

  Χάος στο Μάντσεστερ – Εκρήξεις με νεκρούς σε συναυλία

Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στο Μάντσεστερ μετά από εκρήξεις που σημειώθηκαν σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο “Manchester Arena”. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για δύο τουλάχιστον εκρήξεις, η τοπική αστυνομία κάνει λόγο για επιβεβαιωμένους θανάτους, ενώ οι πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ ανεβάζουν τους νεκρούς ακόμα και σε μερικές δεκάδες.

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika