Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ολοήμερο Νηπιαγωγείο:Το Πρόγραμμα και ΟΛΕΣ οι Αλλαγές

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

to_programma_kai_oles_oi_allages_sto_oloimero_nipiagogeio

Λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας του ενιαίου τύπου ολοήμερου νηπιαγωγείου δίνει το υπουργείο Παιδείας.

Τι αλλάζει με τον Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Νηπιαγωγείου:

-1. Με τη νέα ρύθμιση θα γράφεται ο μαθητής στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς του και αν θέλει ολοήμερο πρόγραμμα θα παραμένει στο νηπιαγωγείο έως τις 16:00.

-2. Θα υπάρχει Ενιαίο Πρόγραμμα για όλα τα τμήματα. Προτάθηκε από το ΥΠΠΕΘ και διαμορφώθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) ένα βασικό – υποχρεωτικό πρόγραμμα για όλα τα τμήματα και όλους τους μαθητές από 8:30 έως 13:00 και ένα προαιρετικό για τους μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν ολοήμερο πρόγραμμα από 13:00 έως 16:00. Επίσης προβλέφθηκε προαιρετική πρωινή ζώνη 7:45- 8:30 για τα νήπια-προνήπια των οποίων οι γονείς εργάζονται.

  1. Από τον Σεπτέμβριο το νηπιαγωγείο θα τελειώνει στις 13:00 και το δημοτικό στις 13:15. (Μέχρι σήμερα το νηπιαγωγείο τελείωνε στις 12:15 με 12:30 και το δημοτικό – ανάλογα με τον τύπο – σχόλαγε στις 12:25 ή στις 13:15 ή στις 14:00).

Δείτε εδώ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τα πλεονεκτήματα του ενιαίου τύπου ολοήμερου νηπιαγωγείου Το Πρόγραμμα και ΟΛΕΣ οι Αλλαγές! 

Μ.Μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika