Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Εγκρίθηκαν και νέοι δικαιούχοι για Κάρτα Σίτισης, δωρεάν ρεύμα και επίδομα ενοικίου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6d6d9159651e

Εγκρίθηκαν και νέοι δικαιούχοι για Κάρτα Σίτισης, δωρεάν ρεύμα και επίδομα ενοικίου

Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας εγκρίθηκαν συμπληρωματικοί πίνακες με νέους δικαιούχους για την Κάρτα Σίτισης – Αλληλεγγύης, το δωρεάν ρεύμα αλλά και το επίδομα ενοικίου.

Ειδικότερα με την απόφαση του Υπουργείου εγκρίθηκαν συμπληρωματικοί πίνακες για 93 νέους δικαιούχους για την Κάρτα Σίτισης, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης και κατόπιν εφαρμογής από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. της διαδικασίας μοριοδότησης που προβλέπεται. Σο συνολικό ποσό της καταβολής ανέρχεται σε 108.540,00 € και η διάρκεια της παροχής καλύπτει χρονικό διάστημα εννέα μηνών.

Επίσης εκδόθηκε συμπληρωματικός πίνακας 79 δικαιούχων της δωρεάν επανασύνδεσης και παροχής ρεύματος, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης αλλά και τρίτος συμπληρωματικός πίνακας 30 δικαιούχων του «επιδόματος ενοικίου. Το συνολικό ποσό της καταβολής ανέρχεται σε 34.830,00€ και η διάρκεια της παροχής καλύπτει χρονικό διάστημα εννέα μηνών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κάρτα Αλληλεγγύης θα πιστωθεί για την ένατη και τελευταία δόση – εφόσον δεν συνεχιστεί το πρόγραμμα – την Πέμπτη το απόγευμα 24 Μαρτίου.

http://www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika