Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχασε τα δυο της πόδια σε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά τώρα έχει ένα λόγο για να ζήσει!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 helen3.jpg

Έχασε τα δυο της πόδια σε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά τώρα έχει ένα λόγο για να ζήσει!

Η 25χρονη Βρετανίδα Helen Galsworthy πριν εφτά χρόνια έπεσε στις ράγες του τρένου για να θέσει τέρμα στη ζωή της – Την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και τραβήχτηκε, έχασε όμως τα δυο της πόδια .

Πριν εφτά χρόνια η Helen Galsworthy από το Hampshire ένιωθε απελπισμένη. Η 18χρονη τότε μαθήτρια, που υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού, έπασχε από κατάθλιψη και αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου…

Την τελευταία στιγμή η νεαρή γυναίκα μετάνιωσε για την πράξη της και τραβήχτηκε, αλλά  δεν στάθηκε τυχερή με αποτέλεσμα να χάσει τα δυο της πόδια. Η κοπέλα διηγείται στον βρετανικό Τύπο ότι είδε αίμα παντού και ένας περαστικός φρόντισε για την μεταφορά της σε νοσοκομείο.

H Helen, 25 ετών σήμερα, μιλάει για την ζωή της τότε, που δεν είχε κανένα νόημα και το πώς τώρα όλα έχουν αλλάξει, αν και έχει χάσει τα πόδια της και φορά προσθετικά μέλη. Αιτία για την ευτυχία, που τελικά ήρθε στη ζωή της, είναι ο μικρός γιος της Τόμας, που γεννήθηκε από μια σχέση χωρίς διάρκεια, αλλά που έδωσε στη ζωή της πραγματικό νόημα.

Η κοπέλα εξηγεί, ότι παρόλο που έχασε τα πόδια της, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα κατάθλιψης και η γέννηση του μικρού γιου της την έκανε να αισθάνεται χαρούμενη που επέζησε. Η Helen εκτός από την φροντίδα του Τόμας, σπουδάζει εγκληματολογία στο πανεπιστήμιο και βοηθά εθελοντικά την ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε κάποτε νοσηλευτεί η ίδια.

 

www.protothema.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika