Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δίνουν τη δική τους μάχη με τη Νευρική Ανορεξία σε θεραπευτήριο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

nevriki-anorexia

Δίνουν τη δική τους μάχη με τη Νευρική Ανορεξία σε θεραπευτήριο.

Φωτογράφος καταγράφει την καθημερινότητα στο «Δέντρο της Ζωής»

Τη ζωή των κοριτσιών σε μια θεραπευτική εγκατάσταση, στη μέση της πολωνικής υπαίθρου, καταγράφει η φωτογράφος Marie Hald.

Μέσα στο Drzewo Zycia ή αλλιώς «Δέντρο της Ζωής», πλήθος νεαρών γυναικών δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στην ανορεξία ή -όπως την αποκαλούν οι ίδιες- την «Ana».

Μπορεί πάντως ο χώρος να θυμίζει κατασκήνωση, «αλλά όλες εδώ υποφέρουν και συχνά η ατμόσφαιρα είναι συχνά βαριά», λέει η Hald η οποία έγινε δεκτή με ανοιχτές αγκάλες τόσο από τους υπεύθυνους της μονάδας, όσο και από τα κορίτσια, όταν θέλησε να φωτογραφήσει τις ίδιες και τις εγκαταστάσεις. Η εμπειρία της, την οδήγησε στη δημιουργία του πρότζεκτ «The Girls from Malawa», από το όνομα του χωριού Malawa, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση.

Σύμφωνα με το CNN, κάθε ημέρα περιλαμβάνει έξι γεύματα και μεμονωμένες ή ομαδικές συνεδρίες. «Όλοι είναι τόσο ευγενικοί. Μετά από μια μισή ημέρα, άρχισα να ζω μαζί με τα κορίτσια και να κάνω ό,τι και εκείνα», λέει η φωτογράφος. Μετά από κάθε μεγάλο γεύμα, όλοι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι για μια επιπλέον ώρα, για τη διαδικασία της πέψης, «προκειμένου καμία από τις κοπέλες να μην επιχειρήσει να κάνει εμετό…»

disorder1

disorder2

disorder3

disorder4

disorder5

disorder6

disorder7

disorder8

disorder9

disorder10

disorder11

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika