Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυγουστιάτικος Καύσωνας – Έως και τους 39 Βαθμούς το Θερμόμετρο- Αναλυτικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί-βορειοδυτικοί, ενώ στο Ιόνιο η έντασή τους θα φθάσει έως και 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

www.real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika