Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 22χρονος παθαίνει επιλιπτική κρίση ενώ κάνει ελεύθερη πτώση και τον έσωσε ο εκπαιδευτής του!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

98

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 22χρονος παθαίνει επιλιπτική κρίση ενώ κάνει ελεύθερη πτώση και τον έσωσε ο εκπαιδευτής του!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας νεαρός από την Αυστραλία, ο 22χρονος Christopher Jones, έπαθε επιληψία κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο. Μάλιστα η εν λόγω δραματική στιγμή, τραβήχτηκε και σε βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Σε αυτό φαίνεται πως στην αρχή της πτώσης ο 22χρονος, ξαφνικά παθαίνει επιληπτική κρίση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Η απίστευτη εμπειρία του ,που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή . Ο ίδιος, υπό το όνομα Nomadic Adrenaline στο Youtube, ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνεται κατά την πτώση του από τα 12.000 πόδια, να παθαίνει κρίση στον αέρα.

«Ίσως η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου», έγραψε στο ποστ. Ο άντρας, που ακούει στο όνομα Christopher, ανέφερε ότι είχε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός άλματος, τον περασμένο χρόνο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του για ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνο.

«Στα 9.000 πόδια έπαθα κρίση, επιχειρώντας μιας αριστερή στροφή», λέει «τότε, για τα επόμενα 30 δευτερόλεπτα ήμουν αναίσθητος». Ευτυχώς, ο εκπαιδευτής του Christopher είδε άμεσα ότι κάτι συνέβαινε και έσπευσε να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του.

«Ανέκτησα τις αισθήσεις μου στα 3.000 πόδια. Ευτυχώς ο εκπαιδευτής κατάφερε και με τράβηξε το σχοινί και το αλεξίπτωτο άνοιξε και έφτασα στο έδαφος ασφαλής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”55QUQHm2B5A” width=”620″ height=”360″]

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika