Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΛΗΤΕΙΑ! Αστυνομικός αναποδογυρίζει το αναπηρικό αμαξίδιο ενός Παλαιστινίου!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9

ΑΛΗΤΕΙΑ! Αστυνομικός αναποδογυρίζει το αναπηρικό αμαξίδιο ενός Παλαιστινίου!!!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Πόση αλητεία, πόση κατάχρηση εξουσίας, πόση απανθρωπιά… Οργή προκαλεί βίντεο όπου διακρίνεται ένας Ισραηλινός αστυνομικός να ρίχνει στο έδαφος έναν Παλαιστίνιο αναποδογυρίζοντας το αναπηρικό αμαξίδιό του καθώς εκείνος προσπαθούσε να προσεγγίσει μία νεαρή Παλαιστίνια, η οποία κειτόταν αιμόφυρτη.

Οι ισραηλινές αρχές από την πλευρά τους ανακοίνωσαν ότι θα διεξαγάγουν έρευνα για το περιστατικό.
Τα πλάνα αυτά μαγνητοσκοπήθηκαν την Κυριακή από έναν ακτιβιστή που συχνά καταγράφει επιθέσεις που διαπράττουν οι έποικοι ή βιαιοπραγίες των Ισραηλινών στρατιωτών.

Στο βίντεο φαίνεται ένας Παλαιστίνιος που κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο να κατευθύνεται προς τους Ισραηλινούς αστυνομικούς που έχουν περικυκλώσει μια νεαρή γυναίκα, που κείτεται τραυματισμένη στο έδαφος και η οποία φέρεται ότι αποπειράθηκε να τους επιτεθεί με μαχαίρι.
Ένας εκ των αστυνομικών αρπάζει το αναπηρικό αμαξίδιο και το αναποδογυρίζει, ο άνδρας πέφτει με δύναμη στο έδαφος.

Καθώς κάποιος άλλος νεαρός άνδρας προσπαθεί να προσεγγίσει το σημείο, ένας άλλος αστυνομικός, ενώ τον σημαδεύει με το όπλο, τον απωθεί βίαια με μια κλωτσιά. Κατόπιν ένας τρίτος αστυνομικός διαλύει, κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, το πλήθος των αυτοπτών μαρτύρων που έχει συγκεντρωθεί.
Μια εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης του Ισραήλ επιβεβαιώνει ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα αναφορικά με την υπόθεση αυτή».

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ υποστήριξε ότι η αστυνομία «απώθησε το πλήθος χρησιμοποιώντας μη φονικά μέσα, ενώ ο άνδρας στο αναπηρικό αμαξίδιο ήταν μεταξύ των συγκεντρωμένων».
Στο Διαδίκτυο, Παλαιστίνιοι χρήστες καταγγέλλουν την «αγριότητα και τη δειλία της (ισραηλινής) κατοχής».
Κάποιοι άλλοι καταφέρονται εναντίον των παλαιστινιακών αρχών που επιδεικνύουν παθητικότητα και θέτουν το ερώτημα: «Πού βρίσκονται οι Παλαιστίνιοι κυβερνώντες;».

Το βίντεο προκάλεσε διπλό σοκ στους Παλαιστίνιους καθώς νωρίτερα δείχνει μια 20χρονη Παλαιστίνια να κείτεται αιμόφυρτη στις ρόδες ενός Ισραηλινού τζιπ ενώ οι Ισραηλινοί δεν επιτρέπουν στους Παλαιστίνιους να την προσεγγίσουν.
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσαν ότι στα παλαιστινιακά ασθενοφόρα επίσης δεν επιτράπηκε η πρόσβαση στο σημείο.

Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, η Γιασμίν αλ Ζαρού αποπειράθηκε να επιτεθεί με μαχαίρι εναντίον ενός Ισραηλινού αστυνομικού που βρισκόταν μπροστά από τον Τάφο των Πατριαρχών.
Δέχθηκε τα πυρά των Ισραηλινών και διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika