Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό θα πει πραγματική αγάπη: Μετά από 58 χρόνια γάμου, πέθαναν ο ένας κρατώντας το Χέρι του άλλου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μετά από σχεδόν 60 χρόνια, ο George και η Ora Lee Rodriguez πέθαναν με τον ίδιο τρόπο που έζησαν – μαζί.
“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο μπορούσε ποτέ να συμβεί”, είπε η κόρη τους, Corina Martinez στο WRAL. “Το βλέπεις σε ταινίες, όπως το “Ημερολόγιο”.”

Το ζευγάρι, το οποίο γιόρτασε την 58η επέτειο του στις 1 Ιουνίου, είχε γνωριστεί στο San Antonio. “Εκείνος δούλευε σαν κρεοπώλης στην κρεαταγορά, την γνώρισε εκεί”, θυμάται η Martinez. Μετά, ο George μπήκε στο πεζικό, παντρεύτηκαν και απέκτησαν 3 κόρες.Τελικά και οι δύο έπαθαν άνοια και ο George έπαθε εγκεφαλικό μερικούς μήνες πριν. Η οικογένεια φρόντιζε τους 78χρονους στο σπίτι. Η Martinez είπε: “Ήταν και η δύο εκεί, στα νοσοκομειακά κρεβάτια τους, δίπλα δίπλα και κρατιόντουσαν χέρι χέρι.”

Την Τρίτη, περιτριγυρισμένος από παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα ο George πέθανε στον ύπνο του. 3 ώρες αργότερα πέθανε και η Ora Lee.

“Η μητέρα μου πάντα έλεγε ότι θα πάρει μαζί της τον πατέρα μου, ή το αντίθετο”, λέει η κόρη τους, Georgia. “Και τελικά έτσι έγινε, δεν το πιστεύαμε, αλλά έγινε.”

 

goodhousekeeping.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika