Για μας

newsitamea

Το Νewsitamea , δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το τεράστιο ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά για τα Άτομα με Αναπηρία και των Ασθενών ,  αλλα και την ΑΝΑΠΗΡΙΑ γενικά .

Το Νewsitamea, φτιάχτηκε με προσωπικό μεράκι και ενδιαφέρον, καθώς έχουμε προσωπικά βιώματα για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , σκοπός μας είναι να εξελιχθεί στην κύρια «Πύλη Ενημέρωσης» που θα καλύπτει όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ , Σπάνιες και άλλες Ασθένειες/Παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν Αναπηρία.

Το newsitamea.gr λειτουργεί από το 2012

Google Analytics – Στατιστικά Στοιχεία 2014

 

 

Google Analytics - Στατιστικά Στοιχεία Newsitamea 2014
Google Analytics – Στατιστικά Στοιχεία Newsitamea

Google Analytics – Στατιστικά Στοιχεία 2015

Google Analytics - Στατιστικά Στοιχεία Newsitamea 2015
Google Analytics – Στατιστικά Στοιχεία Newsitamea 2015

Η ομάδα μας :

Νικολόπουλος Αριστομένης– φοιτητής στο τέταρτο και τελευταίο έτος στο τμήμα ψυχολογίας στο εθνικό καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών-SPORT AMEA -Αναπηρία, Αθλητισμός, Ψυχαγωγία.

Βάσια Καραγιώργου -Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Ανθρωπίνων Σχέσεων BSc -Συμβουλές σε άτομα με διάφορες αναπηρίες .

Βογιατζής Ηλίας-Δημοσιογράφος -Ενημέρωση και Πληροφορίες για τα Άτομα με Αναπηρία.Ποιότητα ζωής ατόμων και παιδιών με αναπηρία (Πολλαπλές Αναπηρίες)μέσα από συνεντεύξεις .

Μιχάλη Μανουέλα-Ενημέρωση και Πληροφορίες για τα Άτομα με Αναπηρία,Επίκαιρα Ιατρικά Θέματα κ.α…. Γραφείο Ενημέρωσης και Στήριξης Ατόμων με Αναπηρίες

Ανδριάνα ΜυλωνάΜέσα από το χόμπι της που είναι η δημοσιογραφία ανήκει στην δημοσιογραφική ομάδα του newsitamea.gr και του giatros-in.gr και δημοσιεύει άρθρα με σκοπό την ενημέρωση και την Αυτογνωσία!

Μαντζίκος Κωνσταντίνος –  Ευαισθητοποίηση γύρω από την Ειδική Αγωγή και τα άτομα με αναπηρία. Μέσω αυτής  να καταστήσει δυνατά την αποδοχή, την ισότητα και το σεβασμό της κοινωνίας αλλά και του σχολικού περιβάλλοντος στα άτομα με αναπηρία (παιδιά και ενήλικες).

Φώτιος Παπαναστασίου  -Ειδικός Παιδαγωγός

Παπασάββα Ελευθερία-Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Δαμάσκος Γιώργος-Αρχισυντάκτης και Πρόεδρος της εταιρείας Newsitamea

Τεχνική Υποστήριξη –Γιώργος Σκορδίλης   Τεχνική Υποστήριξη

Supported by Jit

Supported and Hosted by  adplus

 

Newsitamea