Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

41χρονη δίνει μάχη ζωής μετά από εγχείριση σμίκρυνσης στομάχου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

xeirourgio

41χρονη δίνει μάχη ζωής μετά από εγχείριση σμίκρυνσης στομάχου!!!

ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ

Η εγχείριση προκειμένου να μικρύνει το στομάχι της και να χάσει κιλά – τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται από πολλά άτομα που είναι παχύσαρκα – την έχει φέρει ένα βήμα πριν χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο λόγος για 41χρονη πατρινή η οποία στην προσπάθειά της να χάσει βάρος και να αποκτήσει καλή εξωτερική εμφάνιση υπεβλήθη πριν από λίγο καιρό σε εγχείριση σε νοσοκομείο της περιοχής , αλλά το όνειρο μετατράπηκε λίγες ημέρες αργότερα σε εφιάλτη. Η γυναίκα παρουσίασε επιπλοκή καθώς διεγνώσθη πως μετά την επέμβαση είχε απώλεια στομαχικών υγρών με αποτέλεσμα να εισαχθεί εκ νέου εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Παρά την δεύτερη επέμβαση το πρόβλημα δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί με αποτέλεσμα πριν από λίγες ώρες να πέσει σε κώμα .

Σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν όλα επήλθαν από την αποτυχία την πρώτης επέμβασης  με αποτέλεσμα να  είναι δύσκολη η αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

patrastimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

Efi Nika