Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

4 νοσηλεύτριες στέκονται στη σειρά με μια ασθενή. Αλλά αυτό που κάνουν στη συνέχεια έχει σημασία..

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

karkinopathis-dinfo

4 νοσηλεύτριες στέκονται στη σειρά με μια ασθενή. Αλλά αυτό που κάνουν στη συνέχεια έχει σημασία..

Η Μέγκαν Κοβαλέβσκι διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin τον Οκτώβριο του 2011. Λίγο καιρό αργότερα ανακάλυψε ένα εξόγκωμα στο λαιμό της. Άρχισε αμέσως τις χημειοθεραπείες και τις συνέχισε μέχρι και την Άνοιξη όταν η διάγνωση έδειξε ότι είχε βγει νικήτρια στη μάχη με την ασθένεια της.

Ένα μήνα αργότερα, προς απογοήτευσή της, έμαθε ότι ο καρκίνος επέστρεψε. Αυτή τη φορά ήταν δυνατότερος και εξαπλώνονταν πιο γρήγορα στο σώμα της. Έπρεπε να τον αντιμετωπίσει πιο επιθετικά αυτή τη φορά … αλλά ποτέ της δεν τα εγκατέλειψε.

Μετά τη λήψη ενός νέου φαρμάκου, ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, αλλά αυτό δεν σήμαινε καθόλου ότι τελείωσε με τις χημειοθεραπείες.

Αν και πονούσε αφάνταστα, δεν θέλησε ούτε για μια στιγμή να περάσει τις μέρες της ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Έκανε ακόμη και αυτό που είχε ήδη προγραμματίσει από καιρό: Παντρεύτηκε το αγαπημένο της.

Η Κοβαλέβσκι έκανε τα πάντα για να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο. Ακόμη και όταν δεν μπορούσε να φάει για μια ολόκληρη εβδομάδα λόγω ναυτίας, ποτέ δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες.

Για να δείξει η Μέγκαν ότι είναι αγωνίστρια, ζήτησε από τις νοσηλεύτριες του κέντρου θεραπείας στο οποίο νοσηλεύεται να την βοηθήσουν να γυρίσει ένα μουσικό βίντεο.

Το αποτέλεσμα είναι όμορφο, εμπνευσμένο και με πολύ χιούμορ. Το τραγούδι που επέλεξε η Μέγκαν είναι το «Δυνατότερος» της Kelly Clarkson. Έχει και αυτό η σημασία του..

4 νοσηλεύτριες στέκονται στη σειρά με μια ασθενή. Αλλά αυτό που κάνουν στη συνέχεια έχει σημασία..

Με το βίντεο της η Μέγκαν έχει σκοπό να να εμπνεύσει και άλλους να δώσουν τη μάχη τους με αισιοδοξία και θετικότητα, όπως έκανε και η ίδια.

 

 


ΠΗΓΗ: www.dinfo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika