Newsitamea.gr
AMEA news

ΟΟ:03 Οικονομική ενίσχυση συλλόγου ΑμεΑ Αλκυώνη από τους βιοκαλλιεργητές Δυτικής Ελλάδας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την Πέμπτη 27 / 9/ 12 στις 11,00 π.μ. το στέλεχος της Ολλανδικής EOSTA, Pieter de Keijzer, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών Δυτικής Ελλάδας….. Πετρόπουλο Παντελή & τον πρόεδρο της Αγροπεριβαλλοντικής Ομάδας Βιοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδας, Καραντινό Γεράσιμο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Σύλλογου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ναυπακτίας & Δωρίδος «Αλκυόνη» στην Ναύπακτο, προκειμένου ο εκπρόσωπος της EOSTA να τους επιδώσει επιταγή 2.500 Ευρώ.

Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις της EOSTA των βιολογικών εσπεριδοειδών της Δυτικής Ελλάδας, που η εταιρεία πραγματοποίησε κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2012 και δόθηκαν στην «Αλκυόνη» με βάση την δράση που ξεκίνησε να υλοποιείται κατά το 2012, με πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών Δυτικής Ελλάδας & της Ολλανδικής εταιρείας διανομής βιολογικών προϊόντων EOSTA.

Συγκεκριμένα , για κάθε κιλό βιολογικών εσπεριδοειδών της Δυτικής Ελλάδας που πουλάει η EOSTA στην Ευρωπαϊκή Αγορά, τουλάχιστον 0,01 Ευρώ θα δίνεται στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ναυπακτίας & Δωρίδος «Αλκυόνη».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης το στέλεχος της EOSTA δήλωσε ότι εντυπωσιάσθηκε από τις δραστηριότητες της «Αλκυόνη» και υποσχέθηκε ότι οι επόμενες επιταγές της εταιρείας προς την «Αλκυόνη» θα είναι με μεγαλύτερα ποσά, μια και οι πωλήσεις της εταιρείας, βιολογικών εσπεριδοειδών της Δυτικής Ελλάδας, αυξάνονται συνεχώς.

Στην συνέχεια το στέλεχος της EOSTA μαζί με τους εκπροσώπους των βιοκαλλιεργητών, ξεναγήθηκαν από την Πρόεδρο της «Αλκυόνης» κυρία Βασιλική Παναγοπούλου στις εγκαταστάσεις του Σπιτιού Υποστηριζόμενης Διαβίωσης & στο Κέντρο Ημέρας της «Αλκυόνης» , όπου διαμένουν και εκπαιδεύονται οι νέοι με ειδικές ανάγκες, όπου διαπίστωσαν τις πολύ καλές υπηρεσίες που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στις δομές της «Αλκυόνης» προς τα φιλοξενούμενα παιδιά, ώστε αυτά να ζουν & να εκπαιδεύονται με αξιοπρέπεια & ποιότητα στο «δικό τους» χώρο. .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea