Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Οι ασθένειες της ανθρωπότητας που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

human-body-systems

Οι ασθένειες της ανθρωπότητας που κληρονομήθηκαν από το παρελθόν είναι :

• Αφροδίσια νοσήματα

• Φυματίωση

• Καρκίνος

Η φυματίωση που εξαπλώθηκε κατά καταστρεπτικό τρόπο σε ορισμένο στάδιο της εποχής της Ατλαντίδας, είναι ωστόσο μια ασθένεια που γεννήθηκε κυρίως στη δική μας Αριανή Φυλή, μια ασθένεια που την κληροδοτούμε στο ζωικό βασίλειο και την συμμεριζόμαστε με αυτό.

Το αίτιο της μεγάλης αυτής μάστιγος οφείλεται στο γεγονός της μετατοπίσεως της εμφάσεως της ζωής από τη συγκινησιακή στη νοητική φύση, προκαλώντας μια πρόσκαιρη πείνα της συγκινησιακής φύσεως. Είναι κυρίως ασθένεια εξαντλήσεως. Και επειδή είναι η πιο πρόσφατη και συνεπώς η λιγότερο βαθιά εδραιωμένη από τις τρεις κυριότερες ασθένειες που έχουν κληρονομηθεί από τον σημερινό άνθρωπο, μάθαμε πώς να θεραπεύουμε τη φυματίωση.

Ανεκαλύφθη (όταν η διάνοια του ανθρώπου μελέτησε με νοημοσύνη το πρόβλημα), ότι το ηλιακό φως και η καλή τροφή είναι δυνατόν να θεραπεύσουν ή τουλάχιστο να ανακόψουν την ασθένεια. Από τις τρεις κυριότερες ασθένειες που έχουν κληρονομηθεί από το παρελθόν θα μπορούσε να λεχθεί ότι οι συφιλιδικές ή τα ονομαζόμενα κοινωνικά ή αφροδίσια νοσήματα είναι κατάλοιπα των σεξουαλικών καταχρήσεων των ανθρώπων κατά την εποχή της Λεμουρίας.

Κατά τους χρόνους των Λεμουρίων άρχισαν οι διαταραχές οι συναφείς με την κακή χρήση της σεξουαλικής ζωής. Αυτό ήταν κατά μια ιδιαίτερη έννοια, το ουσιαστικό αρχέγονο κακό. Ο καρκίνος είναι ένα δώρο που κληροδότησε στο σημερινό άνθρωπο η Ατλάντεια ανθρωπότητα και η μάστιγα της ασθένειας αυτής ήταν ο κυριότερος παράγων που αποδεκάτισε τους κατοίκους της παλαιάς Ατλαντίδας.

Οι ρίζες του τρομερού αυτού κακού είναι βαθιά εδραιωμένες στη φύση της συγκινήσεως ή της επιθυμίας και θεμελιώνονται στο αστρικό σώμα. Ο καρκίνος εν μέρει είναι το αποτέλεσμα μιας αντιδράσεως στις ασθένειες που είναι συναφείς με τη σεξουαλική ζωή που υπερίσχυσε τόσο πολύ στους τελευταίους Λεμούριους και στους πρώτους Ατλάντειους χρόνους.

Οι άνθρωποι των εποχών εκείνων βλέποντας τα φοβερά κακά και την έκταση της ασθένειας που αυξάνονταν από τη γόνιμη Λεμούρια ζωή, σαν αποτέλεσμα της πολύμικτης σεξουαλικής ζωής από όλες τις πλευρές για χάρη της αυτοσυντηρήσεως, αναχαίτισαν τη φυσική ροή της επιθυμίας (τη ροή της ζωής όπως εκφράζεται μέσον των κέντρων της αναπαραγωγής και της γεννήσεως) και τούτο με τον καιρό προκάλεσε άλλα κακά.

Ο καρκίνος είναι κυρίως ασθένεια αναστολής ακριβώς όπως τα αφροδίσια νοσήματα είναι νοσήματα της υπερεκφράσεως και καταχρήσεως μιας όψεως του μηχανισμού του ανθρώπου. Ο καρκίνος βασίζεται σε μια προηγούμενη μετατόπιση της ζωικής δυνάμεως από το φυσικό σώμα, στο σώμα της συγκινησιακής φύσεως που προκάλεσε μια υπερανάπτυξη της κυτταρικής ζωής μέσον υπερδιεγέρσεως.

Ο καρκίνος στο σημερινό μας κύκλο, τον Άριο είναι ορισμένος αποτέλεσμα της δραστηριότητος του κατώτερου συγκεκριμένου νου και της διεγέρσεως του αιθερικού σώματος που μπορεί να δημιουργήσει ο νους. Είναι μια μεγάλη ασθένεια που οφείλεται σε διέγερση όσον αφορά τις μάζες της Άριας Φυλής. Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που συνδέεται απολύτως με τα κέντρα και θα ανακαλυφθεί ότι το κέντρο στην περιοχή του οποίου βρίσκεται ο καρκίνος είναι υπερενεργό, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο την αύξηση ενέργειας, που διαχύνεται μέσον της σχετικής σωματικής ουσίας.

Η ενέργεια αυτή και η υπερδιέγερση ενός κέντρου μπορεί να οφείλεται όχι μόνον στη δραστηριότητα του κέντρου και της επακόλουθης ακτινοβολίας του, αλλά επίσης στην καταστολή που επιβάλλεται από τη διάνοια πάνω σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ενός ιδιαίτερου κέντρου. Αυτό επιφέρει μια απόφραξη της ενέργειας και έτσι έχουμε πάλι τη δημιουργία μεγάλης συγκέντρωσης ενέργειας σε κάθε ιδιαίτερη περιοχή.

Μια από τις κύριες αιτίες του καρκίνου που σχετίζεται με το κέντρο των γεννητικών οργάνων έγκειται στο γεγονός ότι ορισμένοι ζηλωταί από αγαθή πρόθεση, αναπαραγωγής αλλά από εσφαλμένη καθοδήγηση καταπνίγουν τη σεξουαλική ζωή και κάθε σκέψη που συνδέεται με αυτή. Πρόκειται για εκείνους που βρίσκουν στις διδασκαλίες – της μοναχικής ζωής και της αγαμίας – του Μεσαίωνος τη γραμμή της μικροτέρας αντιστάσεως. Κατά τη χρονική εκείνη περίοδο αγαθοί και καλοί άνθρωποι δίδασκαν ότι το σεξ ήταν κάτι πονηρό και το κακό, κάτι που δεν έπρεπε να αναφέρεται και μια ισχυρά πηγή ανωμαλίας.

Οι ομαλές αντιδράσεις αντί να ελέγχονται και να μετουσιώνονται σε δημιουργική δράση, καταπνίγονταν βίαια και όλες οι σκέψεις για τη σεξουαλική ζωή παρέμεναν ανέκφραστες. Ωστόσο η ενέργεια ακολουθεί τη κατεύθυνση της σκέψεως και συνεπώς ο ιδιαίτερος αυτός μαγνητικός τύπος ενέργειας προσήλκυε προς εαυτόν ένα αυξανόμενο αριθμό κυττάρων και ατόμων. Στο γεγονός αυτό οφείλεται η πηγή των τόσο διαδεδομένων σήμερα όγκων νεοπλασιών και καρκίνων. Το ίδιο πράγμα μπορεί να λεχθεί για τις βίαιες αναστολές που επιβάλλονται από τους ζηλωτές σε όλες τις συγκινησιακές αντιδράσεις και συναισθήματα.

Στην προσπάθειά τους να ελέγχουν το αστρικό σώμα οι άνθρωποι αυτοί προσφεύγουν σε μια διαδικασία αμέσου αναστολής και καταστολής. Η καταστολή αυτή καθιστά το κέντρο του ηλιακού πλέγματος μια μεγάλη δεξαμενή δραστικά συγκρατημένης ενέργειας. Η μετουσίωση των συγκινήσεων σε εφέσεις και αγάπη και ο κατευθυνόμενος έλεγχος δεν λαμβάνει χώραν και η ύπαρξη της κραδαινόμενης αυτής δεξαμενής δυνάμεως δημιουργεί τον καρκίνο του στομάχου, του ήπατος και συχνά ολόκληρου της περιοχής του υπογαστρίου.

hmt.com.gr

ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποιες περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν την εισαγωγή του ασθενή σε ΜΕΘ

Efi Nika

Σάκχαρο: Ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε κάθε ηλικία

Efi Nika

Μπορώ να πιω αλκοόλ όσο παίρνω αντιβίωση;

Efi Nika