Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μάθημα ζωής : 7 χρονος πεθαίνοντας δώρισε το νεφρό του στην άρρωστη μητέρα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12

Μάθημα ζωής  : 7χρονος πεθαίνοντας δώρισε το νεφρό του στην άρρωστη μητέρα του

H ζωή δεν ήταν καθόλου γενναιόδωρη με τον επτάχρονο Chen Xiatian, που αντιμετώπισε με θάρρος την αρρώστια του καρκίνου, παρότι ο όγκος στον εγκέφαλό του βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο και οι ελπίδες δεν ήταν σε καμιά περίπτωση με το μέρος του.

Η μητέρα του, Zhou Lu, υποφέρει από μια σπάνια πάθηση στο νεφρό και πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Ο μικρός δεν το σκέφτηκε καθόλου και σε μια απόφαση που θέλει μπόλικο θάρρος της ζήτησε να τον αφήσει να πεθάνει ουτως ώστε το δικό του νεφρό να είναι αυτό που θα την σώσει…

Η μητέρα του με πόνο ψυχής συμφώνησε, καθώς οι γιατροί είχαν αποκλείσει κάθε ελπίδα επιβίωσης του μικρού, και έτσι στις 2 Απριλίου ο μικρός ήρωας Chen Xiatian άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα νεφρά του όμως έσωσαν τόσο την μητέρα του όσο και μια 21χρονη κοπέλα που είχε ανάγκη την μεταμόσχευση, ενώ και το συκώτι του δόθηκε σε έναν 27χρονο.

Από τις περιπτώσεις που πραγματικά σε κάνουν να δακρύσεις και να σκέφτεσαι πως ακόμη και στις μέρες μας υπάρχουν πραγματικοί ήρωες.

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika