Newsitamea.gr
AMEA news ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μάθημα δύναμης και θέλησης από την ιστορία του Σαμ!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1404990482614screencapture

Μάθημα δύναμης και θέλησης από την ιστορία του Σαμ!-ΒΙΝΤΕΟ

Η ζωή του άλλαξε μέσα σε μια στιγμή, όταν είχε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα  πριν από 1 ½  χρόνο περίπου. Αυτό τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο καθώς μετακινηθήκαν δυο σπόνδυλοι και προκάλεσαν σοβαρή ζημιά στη σπονδυλική στήλη.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη πλήρη λειτουργία και των δυο ποδιών του!

Δε το έβαλε κάτω όμως και ξεκίνησε να γεμίζει τη καθημερινότητα του, ξεκινώντας γυμναστήριο και άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Μπορεί στην αρχή να έλεγε συνέχεια: δε μπορώ να κάνω αυτό και εκείνο πλέον, όμως ως πάντα υπερδραστήριος από παιδί, πήρε και πάλι τον έλεγχο της ζωής του.

Οι φίλοι και η οικογένεια του, βρεθήκαν στο πλευρό του από την αρχή και αυτό του έδωσε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη να προχωρήσει μπροστά και να μη τα παρατήσει. Η ιστορία του Σάμ Τέιτ(SamTait) μας μαθαίνει όταν έχουμε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα και μια τόσο μεγάλη στροφή στον τρόπο ζωής αντί να σκεφτόμαστε τη κλασσική ατάκα: ¨γιατί σε μένα, να λεμέ Δοκίμασε με¨!


Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika