Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Παιδόφιλοι θέλουν νόμιμες τις σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

c7x

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Παιδόφιλοι θέλουν νόμιμες τις σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά!

Πολλά καθημερινά παραδείγματα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, όπως το πολύ πρόσφατο ζήτημα των Ολλανδών παιδόφιλων που διαμαρτύρονται για την κατάργηση της λέσχης τους, επαναφέρουν στο προσκήνιο το ζήτημα μίας παράδοξης “φιλίας” προς τα παιδιά, την παιδοφιλία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ολλανδίας πριν λίγους μήνες, έκρινε την λέσχη των παιδόφιλων Vereniging MARTIJN παράνομη, χαρακτηρίζοντάς την ως “απειλή” για την δημόσια τάξη. Σήμερα, η ολλανδική οργάνωση παιδοφιλίας σχεδιάζει να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διεκδικώντας να δικαιωθεί, καθώς ο δικηγόρος της υποστηρίζει πως η απαγόρευση παραβιάζει την ελευθερία του λόγου.

Τι υποστηρίζουν όμως, ακριβώς οι παιδόφιλοι της συγκεκριμένης λέσχης; Όπως οι ίδιοι λένε, διεκδικούν την κοινωνική και νομική αποδοχή των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και παιδιών από το 1982. Μάλιστα, θεωρούν ότι η λέσχη αποτελεί έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων ώστε να ξεκινήσει ένας σοβαρός διάλογος πάνω στο ζήτημα. Με αφορμή αυτή την παράδοξη θέση, αναζητήσαμε αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο που διαμορφώνεται το προφίλ της παιδοφιλίας σήμερα.

Τα μέλη της λέσχης Vereniging MARTIJN
Τα μέλη της λέσχης Vereniging MARTIJN

Ο κύκλος των παιδόφιλων παλιά, περιοριζόταν σε πάρκα και παιδικές χαρές. Ανυποψίαστα βλέμματα γονέων συναντούσαν μπροστά τους μορφές που δεν κινούσαν καμία υποψία στο πέρασμά τους. Η χρήση του διαδικτύου φαίνεται πως έχει αντικαταστήσει σήμερα, τις παιδοφιλικές τάσεις για βόλτες με φαντασιώσεις που στηρίζονται σε εικονικές αναπαραστάσεις παιδιών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ο κυβερνοχώρος αποτελεί πλέον, την “αντανάκλαση κάθε διαταραγμένης προσωπικότητας”.

 

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, 750.000 παιδόφιλοι παραμονεύουν καθημερινά στο διαδίκτυο με σκοπό να προσελκύσουν ανηλίκους. Τέσσερα εκατομμύρια sites αφορούν παιδική πορνογραφία, ενώ έως και 100.000 παιδιά έχουν πέσει θύματα των κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας. Τα δε κέρδη από την εν λόγω δραστηριότητα υπολογίζονται έως και 20 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Πέρσι, οι αστυνομικές αρχές του Καναδά εντόπισαν περίπου 33.000 ταινίες με παιδικό πορνογραφικό υλικό, που διακινούνταν παράνομα στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η βιομηχανία, που είναι στημένη πίσω από την παιδική πορνογραφία, να πληγεί σοβαρά.

Πολλοί παιδόφιλοι καταχωρούν ψεύτικα στοιχεία λογαριασμού για προσέλκυση
Πολλοί παιδόφιλοι καταχωρούν ψεύτικα στοιχεία λογαριασμού για προσέλκυση

Πολλοί παιδόφιλοι χρησιμοποιούν το προσωπείο ενός εφήβου, προκειμένου να προσεγγίσουν παιδιά από ειδικά chat rooms και κυρίως, το facebook. Ο παιδόφιλος συχνά, επικαλείται την απόλυτη εμπιστοσύνη που πρέπει να τηρείται, κατά την διάρκεια μίας συνομιλίας όταν καταφέρνει να προσεγγίσει τελικά ένα παιδί. Τα σώματα των παιδιών σε φωτογραφίες θεωρείται πως χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ερωτικές φαντασιώσεις . 

 

Η πρώτη χρήση του όρου “Παιδοφιλία”

Ο όρος “παιδοφιλία” χρησιμοποιήθηκε επίσημα για πρώτη φορά το 1980, για να περιγράψει μία ειδική κατηγορία ατόμων που κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά (child molesters), και παρουσιάζουν κάποια ειδικά χαρακτηριστικά. Παιδόφιλος σήμερα, μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που διεγείρεται σεξουαλικά από ανήλικα παιδιά και αναπτύσσει ερωτικές φαντασιώσεις μαζί τους. Κάθε ημέρα, στην Ασφάλεια καταγράφεται τουλάχιστον, ένα τηλεφώνημα για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ από στοιχεία προκύπτει πως το 60% των παιδόφιλων στρέφεται σε αγόρια, ηλικίας 7 έως 16 ετών και το 40% σε κορίτσια από 8 έως 15 ετών.

Οι σκιές δεν φεύγουν ποτέ...
Οι σκιές δεν φεύγουν ποτέ…

Από την στιγμή που οι προθέσεις γίνουν πράξη και το άτομο ασελγήσει πάνω σε ανήλικο τότε ο παιδόφιλος μπορεί να χαρακτηριστεί και “παιδεραστής”. Συνεπώς, ο όρος “παιδοφιλία” δεν περιλαμβάνει απαραίτητα την προσπάθεια σεξουαλικής επαφής με ανήλικο, ενώ ο πιο ειδικός όρος “παιδεραστία” αναφέρεται ακριβώς στην σεξουαλική πράξη. Σε καμία περίπτωση όμως, παιδιά που εξαναγκάζονται να εκτελέσουν σεξουαλικές πράξεις ή να επιδείξουν τα γεννητικά τους όργανα, δεν αμφισβητείται ότι πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ πρέπει να προστατεύονται βάσει νόμου. 

 

Το προφίλ ενός παιδόφιλου

Ένα τυπικό χαρακτηριστικό των ατόμων που φαντασιώνονται ή κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά είναι η έλλειψη ενσυναίσθησης (empathy). Αυτό σημαίνει ότι οι θύτες αδυνατούν να κατανοήσουν συναισθηματικά τα θύματά τους. Εντούτοις, παρατηρείται ένας ορισμένος βαθμός ενσυναίσθησης απέναντι στα θύματα άλλων δραστών. Από την εμπειρία πολλών ψυχοθεραπευτών προκύπτει ότι κυρίως, οι άνδρες αναπτύσσουν ερωτικές φαντασιώσεις με ανήλικα παιδιά, αγόρια ή κορίτσια. Έρευνες σε διάφορες χώρες δείχνουν ότι τουλάχιστον, 7% των γυναικών και 3% των ανδρών έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά την παιδική ηλικία.

Το παράδοξο είναι πως οι σημερινοί θύτες- παιδόφιλοι είναι θύματα του χθες. Μία έρευνα, με θέμα “Παιδοφιλία και διαδίκτυο”, αναφέρει ότι χαρακτηριστικό ενός παιδόφιλου είναι συνήθως, η σεξουαλική θυματοποίησή του, κατά την παιδική ηλικία. “Οι δράστες φαίνεται να επιλέγουν ένα παιδί ίδιας σχεδόν ηλικίας με τη δική τους όταν είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Πολλοί από τους παιδόφιλους φαίνεται ότι είχαν υπάρξει μάρτυρες ενδοοικογενειακής βίας, είχαν βιώσει συναισθηματική απόρριψη από τους γονείς τους και είχαν ευνουχιστεί συναισθηματικά από τον μεγάλο έλεγχο και την καταπίεση που ασκούσαν οι γονείς τους πάνω τους”.

Οι περιπτώσεις σεξουαλικής θυματοποίησης δεν σπανίζουν
Οι περιπτώσεις σεξουαλικής θυματοποίησης δεν σπανίζουν

Έχει διαπιστωθεί πως οι παιδεραστές είναι άτομα συγγενικά προς το παιδί ή έχουν άμεση σχέση μαζί του. Καθηγητές, δάσκαλοι, άνθρωποι που έχουν σε σχέση με τις εξωσχολικές δραστηριότητες ενός παιδιού ανήκουν στις ομάδες “υψηλού κινδύνου”. Πολύ συχνά, ένας παιδεραστής επιλέγει να κάνει ένα επάγγελμα που του επιτρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με παιδιά. Με βάση ποσοστά, το 27% των παιδόφιλων εντοπίζεται μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. 

 

Ύποπτα βλέμματα και κινήσεις θα εντοπίζονται πάντοτε. Θα έχουν άλλοτε πιο υπόγεια μορφή και άλλοτε θα θυμίζουν το μεγαλύτερο είδος παιδοφιλίας που υπήρξε ποτέ, εκείνο του Τζίμι Σάβιλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μία σημαντική ευρωπαϊκή εκστρατεία για την προστασία των παιδιών από την σεξουαλική κακοποίηση υπενθυμίζει στους γονείς πως πρέπει να συμβουλεύουν έγκαιρα και σωστά τα παιδιά τους πριν να είναι πολύ αργά… Πριν η “απειλή” για την δημόσια τάξη και πρώτα απ’ όλα για τα ίδια τα παιδιά, μετατραπεί σε “κοινωνική και νομική αποδοχή”.

 

ΠΗΓΗ:www.pathfinder.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika