Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η κόρη μας θα ζούσε αν οι γιατροί δεν αποτύγχαναν 5 φορές να βρουν τον καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

karkinos-

Το δράμα δύο γονιών: Η κόρη μας θα ζούσε αν οι γιατροί δεν αποτύγχαναν 5 φορές να βρουν τον καρκίνο

Η 42χρονη Βικτόρια Λίγκατ το 2011 είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για να της αφαιρέσουν τον όγκο. Τον Αύγουστο του 2013 την έπιασε ένας επίμονος βήχας και πήγε άμεσα στον προσωπικό της γυναικολόγο. Ο βήχας αυτός ήταν σύμπτωμα καρκίνου και η ίδια επισκέφτηκε 5 γιατρούς σε ειδική κλινική και ούτε ένας δεν τον διέγνωσε.

Η Βικτόρια πριν από 3 βδομάδες εξέπνευσε, όντας στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου που είχε προσβάλει όλο της το σώμα. Οι γονείς της, καταρρακωμένοι και καταβεβλημένοι, ο Κλάιβ και η Τζιν Χουόλι θα κινηθούν δικαστικά κατά του νοσοκομείου καθώς όπως λένε κανένας γιατρός δεν μπήκε στον κόπο να της κάνει την εξέταση για να δει αν είναι καλά κι ενώ γνώριζαν το ιατρικό της μητρώο.

goneis-victoria-karkinos-570

«Όλη η οικογένεια είναι νευριασμένη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Αν την είχαν εξετάσει όλα θα είχαν αποφευχθεί. Πήγε σε 5 γιατρούς λόγω του έντονου βήχα της. Και οι 5 την έδιωχναν λέγοντας της ότι δεν είναι τίποτα. Πως μπορεί να πέσει κανείς τόσο έξω; Έκανε αιματολογικές εξετάσεις και δεν της βρήκαν τίποτα. Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που χειρίστηκαν τη Βίκι μας και νιώθουμε απογοητευμένοι, αλλά δεν θα το αφήσουμε έτσι» λέει ο πατέρας και αποκαλύπτει πως ο γιατρός που έκανε τη διάγνωση ήταν σοκαριστικός.

«Μας είπε «είναι γεμάτη καρκίνο». Η Βίκι ξέσπασε σε κλάματα. Τώρα προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τον εγγονό μας. Ένας γιατρός μας είπε ότι ζωές χάνονται κάθε μέρα. Αναρωτιόμαστε πόσο θα μπορούσε να είχε σωθεί η Βίκι μας αν της είχαν φερθεί διαφορετικά. Η κόρη μας θα ζούσε να είχε διαγνωστεί εγκαίρως με καρκίνο» ολοκληρώνει ο Κλάιβ και συγκλονίζει.

amea-radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika