Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δείτε αυτή τη διαφήμιση και προσπαθήστε να μην κλάψετε! Εμείς πάντως δεν τα καταφέραμε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

e3feedbf6

Δείτε αυτή τη διαφήμιση και προσπαθήστε να μην κλάψετε! Εμείς πάντως δεν τα καταφέραμε

Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν και τον παρενοχλούσαν συνεχώς. Μέχρι που έμαθαν την αλήθεια…

Μία αληθινή ιστορία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο … Σε ένα σχολείο στην Ταϊλάνδη, ένα αγόρι μαθαίνει να παίζει κιθάρα. Η μουσική του όμως δεν ακούγεται «σωστή» στους συμμαθητές του, για αυτό και εκείνοι τον κοροϊδεύουν και τον παρενοχλούν συνεχώς.

Ώσπου μια μέρα οι νταήδες της τάξης περπατώντας στο δρόμο βλέπουν το αγόρι από μακριά να στέκεται στο πεζοδρόμιο και να παίζει με την κιθάρα του ένα τραγούδι. Από τους στίχους του τραγουδιού συγκλονισμένοι συνειδητοποιούν ότι το αγόρι με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για την άρρωστη μητέρα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βγάζουμε λάθος συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να έχουμε ιδέα τι μπορεί αυτοί να βιώνουν και τι δυσκολίες να περνούν.

Με το ζήτημα αυτό, καταπιάνεται και η παρακάτω διαφήμιση από την Ταϊλάνδη, η οποία μας έχει συνηθίσει τελευταία σε πραγματικά πολύ συγκινητικά video τα οποία όχι μόνο μας φέρνουν δάκρυα στα μάτια, αλλά μας κάνουν κυριολεκτικά να πέφτουμε στα πατώματα.

Ένα τέτοιο δείγμα είναι και η παρακάτω, η οποία όχι μόνο έχει γίνει viral, έχοντας πάνω από 3 εκατομμύρια views, αλλά είναι και αληθινή ιστορία κάνοντάς την ακόμη πιο συγκινητική. Οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι καλό θα ήταν να έχετε ένα πακέτο χαρτομάντιλα μαζί σας, γιατί το κλάμα δεν το γλιτώνετε.

 

[youtube id=”k0KzquDdSM8″ width=”620″ height=”360″]

 

 

www.queen.gr ,  www.diaforetiko.gr  , fumara.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika