Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Απoκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Τι βρέθηκε σε παράνομο τσιγάρο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

20140828_53fec15e9cbe5

Απoκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Τι βρέθηκε σε παράνομο τσιγάρο!!!

 

Μπορεί να είναι πιο φθηνά, αλλά η σύσταση τους είναι τις περισσότερες φορές άκρως αηδιαστική και επικίνδυνη για την υγεία. Ο λόγος για τα «πλαστά» τσιγάρα. Δείτε στο βίντεο πώς ακριβώς παρασκευάζεται ένα τέτοιο φθηνό τσιγάρο.

Φυσικά το καλύτερο είναι να μην καπνίζετε καθόλου, αλλά αν επιμένετε, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά το ενδεχόμενο να καπνίσετε ένα φθηνό τσιγάρο που δεν γνωρίζετε την προέλευση του.  Μόλυβδος, αρσενικό, τρίχες και περιττώματα εντόμων αναμεμιγμένα με λίγο καπνό είναι μερικά από τα συστατικά που μπορεί να περιέχει ένα λαθραίο τσιγάρο.

Τρίχες ζώων, περιττώματα ποντικιών, σχοινιά, κομμάτια πλαστικού, βαρέα μέταλλα και πολλά άλλα σώματα έχουν κατά καιρούς εντοπιστεί σε παράνομα προϊόντα καπνού που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα προϊόντα αυτά δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και παρασκευάζονται σε χώρους που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής. Αν λοιπόν βρείτε κάπου να πωλούνται φθηνά τσιγάρα, η τιμή τους θα πρέπει να σας προβληματίσει για την ποιότητα τους και θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Το ίδιο ισχύει και για τον καπνό που πωλείται χύμα.

Απoκαλυπτικό video: Τι βρέθηκε σε παράνομο τσιγάρο

Σε παλαιότερους ελέγχους στο Λονδίνο βρέθηκε ότι τα λαθραία πουλιόνται φορές φθηνότερα, αλλά περιέχουν 150 φορές περισσότερη πίσσα, εξαπλάσιο μόλυβδο και διπλάσιο αρσενικό.

Πώς να τα αναγνωρίσετε και να τα αποφύγετε:

  • Συγκρίνετε τις τιμές με τα νόμιμα προϊόντα καπνού. Μια πολύ χαμηλή τιμή θα πρέπει να σας προβληματίσει.
  • Κοιτάξτε προσεκτικά τη συσκευασία των τσιγάρων. Οι πλαστογράφοι  αντιγράφουν παρόμοια λογότυπα, και σχέδια με τα αυθεντικά προϊόντα. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τυχόν λάθη (τυπογραφικά, στη γλώσσα ή οτιδήποτε άλλο που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα). Παρατηρήστε αν έχουν επισημάνσεις για τους κινδύνους στην υγεία και φορολογικές σφραγίδες.
  • Ελέγξτε την ποιότητα της συσκευασίας και του προϊόντος. Εάν υπάρχει καπνός μεταξύ του κουτιού και του πλαστικού περιτυλίγματος, ή αν τα τσιγάρα δεν είναι συσκευασμένα σωστά, οι πιθανότητες να είναι παράνομα είναι περισσότερες.
  • Δοκιμάστε τα τσιγάρα: δεδομένου ότι τα υλικά και η ποιότητα τους δεν είναι ίδια, θα πρέπει να μπορείτε να αντιληφθείτε διαφορά μεταξύ των αυθεντικών τσιγάρων και των πλαστών. Εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε ασυνήθιστο ή έχετε οποιεσδήποτε υποψίες για τσιγάρο σας, θα πρέπει να το πετάξετε.
  • Μην αγοράζετε χύμα καπνό ή τσιγάρα.

Δείτε στο βίντεο πώς ακριβώς παρασκευάζεται ένα τέτοιο φθηνό τσιγάρο…

[youtube id=”JdzkpdKLcWs” width=”620″ height=”360″]

 

Πηγή: www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika