Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ

Λύσεις για να μην ξυπνάτε ”πιασμένοι”

Λύσεις για να μην ξυπνάτε ''πιασμένοι''
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Λύσεις για να μην ξυπνάτε ''πιασμένοι''

Τα λάθη που γίνονται στον ύπνο μας είναι ίσως οδηγήσουν στα πιο ενοχλητικά προβλήματα καθώς το σώμα μας μπορεί να μείνει σε μία ακατάλληλη θέση για πολλές ώρες, και έτσι να ξυπνήσουμε πιασμένοι.

  • Αν ξυπνάτε πιασμένοι ή διαπιστώσετε ότι δεν κοιμάστε τόσο καλά όσο παλαιότερα, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε στρώμα. Το ίδιο ισχύει και αν το στρώμα σας έχει κάνει βαθουλώματα.
  • Επιλέξτε ένα μαξιλάρι στο σωστό πάχος που σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλο ώστε το κεφάλι σας να μην είναι πολύ πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον αυχένα.
  • Αποφύγετε να κοιμάστε μπρούμυτα, γιατί έτσι επιβαρύνεται η μέση σας. Προτιμήστε την εμβρυϊκή στάση, με τα πόδια λυγισμένα στο πλάι.
  • Για μεγαλύτερη ανακούφιση, αν έχετε πρόβλημα στη μέση, μπορείτε να βάλετε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα, αφού ανασηκώνοντας τα πόδια, ισιώνετε τη μέση σας.
  • Για να αποφύγετε τα …πιασίματα καλό είναι να αποφεύγετε την καθιστική ζωή και να γυμνάζεστε τακτικά.
  • Αν ξυπνήσετε πιασμένοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια θερμαντική αλοιφή, και αν το πρόβλημα επιμένει κάποιο απλό παυσίπονο ή αντιφλεγμονώδες φάρμακο, εφόσον ρωτήσετε γιατρό. Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση μπορεί να χρειαστεί και κάποιο μυοχαλαρωτικό.

 

pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika