Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η συνήθεια που κάνει τα χρήματα …καπνό!!!

Η συνήθεια που κάνει τα χρήματα …καπνό
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η συνήθεια που κάνει τα χρήματα …καπνό

Τι πρέπει να κόψετε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα; Οι ειδικοί απαντούν το κάπνισμα. Δεν θα γλιτώσετε μόνο τα χρήματα που ξοδεύατε στο περίπτερο, αλλά ίσως θα κερδίζετε και υψηλότερο μισθό από τη δουλειά σας.

Οι καπνιστές κερδίζουν 20% λιγότερο από τους μη καπνιστές, σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Ωστόσο, οι άνθρωποι που συνήθιζαν να καπνίζουν, αλλά το έχουν κόψει  πάνω από ένα χρόνο, κερδίζουν κατά μέσο όρο 7% περισσότερα χρήματα σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν καπνίσει ποτέ.

Οι οικονομολόγοι Julie Hotchkiss και Melinda Pitts, από την Federal Reserve Bank της Ατλάντα, ανακάλυψαν επίσης ότι οι μισθοί των λεγόμενων ”κοινωνικών καπνιστών” και όσων καπνίζουν ένα πακέτο την ημέρα εξανεμίζονται σε σημαντικό βαθμό από τη συνήθειά τους. Κοινωνικοί καπνιστές αποκαλούνται όσοι καπνίζουν μόνο τα Σαββατοκύριακα ή όταν βγαίνουν με τους φίλους τους.

Σε σχετικό ρεπορτάζ του NBC News οι ειδικοί αναφέρουν ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ένα άτομο καπνίζει, ανεξάρτητα από το πόσο καπνίζει.

Οι οικονομολόγοι, ανέφεραν ότι η αιτία της διαφοράς στις αμοιβές των δύο ομάδων (καπνιστών και μη καπνιστών) δεν οφείλεται στα επίπεδα της παραγωγικότητας τους. Η έρευνά τους έδειξε ότι οι άνθρωποι που καπνίζουν πολύ δεν είναι λιγότερο παραγωγικοί από τους ανθρώπους που δεν καπνίζουν καθόλου.

Ο βασικός λόγος για τη διαφορά στις αμοιβές των δύο ομάδων είναι ότι οι μη καπνιστές, έχουν συνήθως πιο υψηλό μορφωτικό επίπεδο από τους καπνιστές.

 

 

pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika