Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Δώρο από ΗΠΑ ιατρικό υλικό 4 εκατ. δολαρίων σε ελληνικά νοσοκομεία!

Δώρο από ΗΠΑ ιατρικό υλικό 4 εκατ. δολαρίων σε ελληνικά νοσοκομεία!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δώρο από ΗΠΑ ιατρικό υλικό 4 εκατ. δολαρίων σε ελληνικά νοσοκομεία!

Πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού από τις ΗΠΑ “δώρο” στην Ελλάδα, μέσω της “Αποστολής” και του International Orthodox Christian Charities.

Την ενίσχυση νοσοκομείων της Ελλάδας με πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού από τις ΗΠΑ μέσω της “Αποστολής” και του International Orthodox Christian Charities (IOCC) ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον Γενικό Διευθυντή της “Αποστολής” Κωνσταντίνο Δήμτσα και τη Συντονίστρια των Προγραμμάτων του IOCC στην Ελλάδα Δέσποινα Κατσιβελάκη.Ανταποκρινόμενοι στη κρίση που πλήττει την Ελλάδα, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, o International Orthodox Christian Charities-IOCC μέσω χρηματοδότησης του Jaharis Family Foundation αποστέλλει, εντός του 2014, στην “Αποστολή”, πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού, συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει το in.gr, το περιεχόμενο των κοντέινερ συνολικής αξίας 4.000.000 δολαρίων περιλαμβάνει αναλώσιμο νοσοκομειακό υλικό σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη αντικειμένων ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής κατανάλωσης.

Τα πέντε κοντέινερ θα φτάσουν τμηματικά από την Αμερική στην Ελλάδα και εν συνεχεία θα διοχετευθούν, σε συνεργασία με την “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του υπουργείου Υγείας σε νοσοκομειακά ιδρύματα όλης της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αλλάζουν όλα στα ΜΜΜ, έτσι θα πληρώνουμε για τις μετακινήσεις σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό και Τραμ – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika