Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία στο Άργος!!!

Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία στο Άργος
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία στο Άργος

Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία στο Άργος

Άναυδη ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί από χθες το μεσημέρι την εξέλιξη της υγείας της 17χρονης Α. Μ. από το Άργος, που έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας μαζί με τον δράστη του σοβαρού τραυματισμού της και αυτόχειρα πάτερα της.

Μαζί με την 17χρονη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται και ο πατέρας-δράστης σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η μητέρα της.

Όλοι εύχονται η 17χρονη να βγει νικήτρια στην μάχη που δίνει, να κερδίσει την ζωή και να γυρίσει στο Άργος όρθια και χαμογελαστή όπως πάντα.

Ο επιχειρηματίας που έτρωγε με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Άργος, σε κάποια στιγμή που η κόρη του πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.

ΔΕΙΤΕ : Άργος-Πυροβόλησε  την ανήλικη  κόρη του!!!

 

9fced909c09673e643979aa9eb91870e

845302bc04b8834aba6be4c1a39aab36

1c86d66a97e1acd3b4719914ad6f7220

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”qqV-BGfAMaM” width=”620″ height=”360″]

 

 

Πηγή: argolikeseidiseis.blogspot.gr

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος με ζωολογικό κήπο που έβαψε σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με αρκουδάκια πάντα, η εξοργιστική απάντηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τα 4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν συγχωρήσεις κάποιον

Efi Nika

Τpαγωδία στην Ηγουμενίτσα: Χήρα μητέρα βρήκε τον 17χρονο γιο της νεκρό στο γραφείο του δωματίου του, θρήνος για τον Κωνσταντίνο

Efi Nika