Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένας 14χρονος έκανε όλη τη Βρετανία να παραμιλάει με την ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

jack-caroll-570

Ένας 14χρονος έκανε όλη τη Βρετανία να παραμιλάει με την ψυχική του δύναμη

Ο 14χρονος Τζακ Κάρολ είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι από τη μέρα που γεννήθηκε, καθώς όταν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του 11 εβδομάδες νωρίτερα από το κανονικό είχε ένα μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, από το οποίο πέθανε στη γέννα το δίδυμο αδερφάκι του. Οι γιατροί πίστευαν ότι είχε αναπτύξει στρεπτόκοκκο και ότι θα περνούσε τη ζωή του σαν φυτό, ή δε θα τα κατάφερνε.

Ο ίδιος όμως είχε πολύ μεγαλύτερο ψυχικό και σωματικό σθένος από το μπόι του και μπόρεσε να γίνει ένας έξυπνος και ευφυής νεαρός, μετριάζοντας τις αρχικές εκτιμήσεις σε απλή αναπηρία.

Ο Τζακ Κάρολ όμως έχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα: δεν αισθάνεται ότι χρήζει ξεχωριστής συμπεριφοράς. Αντιθέτως, θέλει να του φέρονται όπως σε όλους και μάλιστα αυτοσαρκάζεται και με την κατάστασή του. Σε όλα τα live Britain’s Got Talent κατάφερνε να κερδίσει το κοινό με τις φαρμακερές ατάκες του που στρέφονταν κυρίως προς τον εαυτό του.

Αυτός ο νεαρός σίγουρα αξίζει μιας ίσος προς ίσο μεταχείριση!

[youtube id=”WSvGvq9Z8lQ” width=”620″ height=”360″]

 

koolnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika