Newsitamea.gr
ΑΜΕΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ

«ΑΜΕΑ η Φωνή Σου»:Δεύτερη Εκπομπή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
amea
Παιδικός καρκίνος,Σκλήρυνσης κατά Πλάκας ,Νευρινωμάτωση

 Στην σημερινή εκπομπή παρουσιάζουμε :Παιδικό καρκίνο , Σκλήρυνσης κατά Πλάκας  και Νευρινωμάτωση

Οι καλεσμένοι μας:

Ο κος. Χρήστος Βλάχος ,Πρόεδρος του Συλλόγου “Η ΠΙΣΤΗ”.

Αν και στις συζητήσεις μας όλοι λίγο πολύ δηλώνουμε γνώστες των ανθρώπινων προβλημάτων, ελάχιστοι από εμάς γνωρίζουν ένα μεγάλο οδυνηρό πρόβλημα που είναι ο παιδικός καρκίνος.Η ΠΙΣΤΗ είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Ο κος.Βασίλης Τσιτσής , Ασθενής με Σκλήρυνσης κατά Πλάκας .Η ΣΚΠ εκδηλώνεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται και καταστρέφει τη μυελίνη, το προστατευτικό περίβλημα των νευρικών ινών .

και η Κα .Σωτηροπούλου Λαμπρινή  που πάσχει από Νευρινωμάτωση είναι γενετική διαταραχή του νευρικού συστήματος .Η νευρινωμάτωση είναι μία κληρονομική νόσος, η οποία προκαλεί βλάβες των οστών, του νευρικού συστήματος, των μαλακών ιστών και του δέρματος. Οι κλινικές εκδηλώσεις της νόσου αυξάνονται με την ηλικία. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι της νόσου: η νευρινωμάτωση τύπου 1 (που είναι η πλέον συχνή μορφή) και η νευρινωμάτωση τύπου 2.

 

Παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Βαγγέλης Σαρρής.

Πρώτο Μέρος: »ΑΜΕΑ η Φωνή Σου»

 

 

Δεύτερο Μέρος : »ΑΜΕΑ η Φωνή Σου»

 

Τρίτο Μέρος: »ΑΜΕΑ η Φωνή Σου»

 

Η παραγωγή είναι από το Focus Web TV ( http://www.focuswebtv.gr/ )σε συνεργασία με το. https://www.newsitamea.gr/ Η εκπομπή θα ασχολείται με θέματα των ΑΜΕΑ , θα προβάλει άτομα , συλλόγους ΑΜΕΑ , θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα προτείνει λύσεις . Βασικό λόγο σε αυτή την εκπομπή θα έχουν τα ίδια τα ΑΜΕΑ από όλη την Ελλάδα .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μικρός Αντώνης με νωτιαία μυϊκή ατροφία κέρδισε τη μάχη για τη ζωή

Penni Syggrou

Νέα καταδίκη για τον 19χρονο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη – Για βιασμό 19χρονης ΑμεΑ

Γιώργος Newsitamea

Τώρα καταλαβαίνεις πως είναι να είσαι κλεισμένος στο σπίτι, να μην έχεις τον έλεγχο της ζωής σου!

Βογιατζής Ηλίας