Xαστούκισε βρέφος σε αεροπλάνο και μπήκε φυλακή!

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στις ΗΠΑ καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 8 μηνών τον 65χρονο Joe Rickey Hundley, επειδή κατά τη διάρκεια μιας πτήσης χαστούκισε ένα βρέφος 19 μηνών που καθόταν δίπλα του, γιατί τον ενοχλούσε το κλάμα του!

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο σε μια πτήση της αεροπορικής εταιρείας Delta από την Minneapolis προς την Atlanta. Ο Hundley καθόταν δίπλα στην Jessica Bennett, η οποία κρατούσε τον 19 μηνών γιο της στην αγκαλιά της. Κατά την διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Atlanta το μωρό άρχισε να κλαίει και τότε ο Hundley είπε στην Bennet « να το κάνει να σκάσει». Όταν εκείνη εμβρόντητη τον ρώτησε τι είπε, αυτός επανέλαβε τη φράση του και στη συνέχεια χαστούκισε το παιδί, αφήνοντας του ένα σημάδι κάτω από το δεξί μάτι.

Φυσικά η μητέρα κατέθεσε μήνυση και ο Hundley παραδέχτηκε την ενοχή του. Η δικηγόρος του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο γιος του βρισκόταν σε κώμα ύστερα από μια απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα σκοπός του ταξιδιού του ήταν να συναντηθεί με τους γιατρούς και να αποφασίσει αν θα βγάλει το γιο του από την τεχνητή υποστήριξη. Ο ίδιος δήλωσε ότι « ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου και με τις πράξεις μου την έκανα ακόμα χειρότερη».

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες ο δικαστής είπε ότι αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης και την βαθιά θλίψη που ένιωθε ο Hundley, ωστόσο δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον καταδικάσει, καθώς αυτό που έκανε ήταν παράνομο.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου.

 

mother.gr

Related posts

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ