Βρετανία: Νεαρό ζευγάρι απέκτησε δίδυμα διαφορετικής φυλής

Βρετανία: Νεαρό ζευγάρι απέκτησε δίδυμα διαφορετικής φυλής

Ένα νεαρό ζευγάρι από τη Βρετανία απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια τα οποία, όπως και οι γονείς τους, ανήκουν σε διαφορετική φυλή.

Οι μικρούλες Μάιλα και Ανάγια γεννήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο με διαφορά δύο λεπτών η μία από την άλλη, αλλά δεν θα μπορούσαν να δείχνουν πιο διαφορετικές.

Η Ανάγια είναι ίδια η μητέρα της, Χάνα Γιάρκερ, με το λευκό δέρμα, τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της, ενώ η Μάιλα με το μαύρο δέρμα και τα μεγάλα, καφέ μάτια θυμίζει πολύ τον πατέρα της, Κάιλ Άρμστρονγκ.

Η 20χρονη κυρία Γιάρκερ δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι τα παιδιά της διαφέρουν τόσο πολύ, ώστε δύσκολα γίνεται πιστευτή όταν λέει πως όχι μόνο είναι η φυσική τους μητέρα αλλά είναι και δίδυμα.

Οι πιθανότητες που έχει ένα ζευγάρι διαφορετικής φυλής να αποκτήσει δίδυμα που θα ανήκουν το καθένα σε ξεχωριστή φυλή, είναι μία στο εκατομμύριο.

Η Άναγια και η Μάιλα, που βεβαίως δεν είναι πανομοιότυπα δίδυμα, προέκυψαν από τη γονιμοποίηση δύο ωαρίων της μητέρας τους από δύο σπερματοζωάρια του πατέρα τους και αναπτύχθηκαν σε ξεχωριστό αμνιακό σάκο, λαμβάνοντας διαφορετικά γονίδια από κάθε γονιό.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το χρώμα του δέρματος καθορίζεται από έως και επτά διαφορετικά γονίδια, τα οποία δημιουργούν πολλαπλούς συνδυασμούς μεταξύ τους.

Πηγή :  tanea.gr

Related posts

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια