«Βοήθεια χτυπάει τη μαμά μου!».. το συγκλονιστικό τηλεφώνημα μιας 6χρονης!ΒΙΝΤΕΟ

«Βοήθεια χτυπάει τη μαμά μου!».. το συγκλονιστικό τηλεφώνημα μιας 6χρονης!ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως είναι από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο. Ένα 6χρονο κορίτσι ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να σωθεί η μαμά της από τα χέρια του πατριού της.

Κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει σε ένα σπίτι πίσω από μια πόρτα που κλείνει. Η 6χρονη Λίζα όμως φαίνεται πώς βρήκε το θάρρος να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, για να σώσει την μαμά της που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο της τον πατριό. Στο βάθος του τηλεφωνήματος μάλιστα πέρα από τις φωνές και τα κλάματα του μικρού κοριτσιού, ακούγετε και κλάμα μωρού.

Επειδή όμως, τα λόγια πολλές φορές και πόσο μάλλον τα γραπτά δεν μπορούν να περιγράψουν μια τέτοια κατάσταση, ακούστε παρακάτω τη συγκλονιστική ηχογράφηση.

Στο παρακάτω video θα ακούσετε την 6χρονη Lisa, η οποία βρίσκει το θάρρος, τη φρικτή στιγμή που ο πατριός της κακοποιεί τη μητέρα της, να καλέσει στην αστυνομία και να ζητήσει την άμεση επέμβασή της. Ανάμεσα σε κλάματα και ουρλιαχτά θα ακούσετε την Lisa να εκλιπαρεί τους αστυνομικούς να φτάσουν το συντομότερο, ενώ ζητά από τον πατριό της να σταματήσει να χτυπά τη μητέρα της και την αδερφή της:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !

 

Μακάρι τα παιδιά να μην βίωναν ποτέ τέτοιου είδους καταστάσεις, όμως δυστυχώς σε κάποιες οικογένειες δεν είναι όλα ρόδινα.Δώστε τέλος στην ενδοοικογενειακή βία !

Πηγή: fumara.gr

Related posts

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος