Τραγωδία με Ferrari στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε και η συμμετοχή του σε ριάλιτι- ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή, στο ύψος των Αλκυονίδων, στα σύνορα Γλυφάδας και Βούλας ήταν ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και οδηγούσε τη Ferrari για πρώτη φορά σήμερα.

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν Τζώρτζης Μονογυιός

Στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003, είχε συμμετάσχει ο Τζώρτζης Μονογυιός. Τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι όπου μάλιστα είχε ζήσει έναν έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη συμμετοχή του αδερφού της στο παιχνίδι, αναφέροντας: «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Related posts

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους