Τpαγωδία στην Ηγουμενίτσα: Χήρα μητέρα βρήκε τον 17χρονο γιο της νεκρό στο γραφείο του δωματίου του, θρήνος για τον Κωνσταντίνο

Ο 17χρονος Κώστας από το Φιλιάτι Θεσπρωτίας, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του, χθες, Πέμπτη, το απόγευμα, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Πέθανε ξαφνικά ο 17χρονος Κώστας

Ειδικότερα, ο άτυχος έφηβος εντοπίστηκε νεκρός, χθες, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, από οικείο του πρόσωπο, το οποίο ανησύχησε που δεν είχε ξυπνήσει και πήγε στο δωμάτιο να δει αν όλα ήταν καλά.

Δυστυχώς, ο αδικοχαμένος νέος ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα ΕΚΑΒ και αστυνομία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο πατέρας του 17χρονου Κώστα πέθανε επίσης σε νεαρή ηλικία

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο πατέρας του, Θανάσης, έχει φύγει από τη ζωή, σε νεαρή, επίσης, ηλικία, ενώ τραγικές φιγούρες η μητέρα του, Σοφία, που είναι αυτοδιοικητικός υπάλληλος και οι δύο αδερφές του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Φιλιατών, θέλοντας να αποχαιρετίσουν τον Κώστα Παπά.

Τα ακριβή παθολογικά αίτια του ξαφνικού θανάτου του παιδιού, θα φωτίσει η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η κηδεία του αδικοχαμένου αγοριού προγραμματίστηκε για σήμερα, Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, στο Άνω Ξέχωρο.

Κλαίει η Παναγιά στη θεσπρωτία: Νεκρός 17χρονος μαθητής, κατέρρευσε στο διάβασμα, θρήνος & αναπάντητα “γιατί”

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας με τον θάνατο 17χρονου μαθητή Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, το αγόρι διάβαζε στο δωμάτιό του, όταν συγγενικό του πρόσωπο το εντόπισε νεκρό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατέληξε την ώρα που διάβαζε

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις 17:00 οικείο πρόσωπο του 17χρονου ανησύχησε που δεν είχε ξυπνήσει το παιδί και πήγε στο δωμάτιο να δει αν όλα ήταν καλά .

Δυστυχώς όμως ο μαθητές Λυκείου ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ και αστυνομία, με τους άνδρες της υπηρεσίας να έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού έφυγε από τη ζωή σε νεαρή επίσης ηλικία.

Απαρηγόρητη η μητέρα του που είναι αυτοδιοικητικός υπάλληλος, οι δύο αδερφές του αλλά και όλο το χωριό. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Φιλιατών αποχαιρετώντας τον 17χρονο Κωνσταντίνο.

Τα ακριβή παθολογικά αίτια του αιφνίδιου θανάτου του παιδιού, θα φωτίσει η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Related posts

Σιαμαία αγοpάκια δίδυμα γεννήθηκαν με 3 πόδια και κοινό ουρογεννητικό σύστημα

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ