Το Πιο Υγιεινό Πρωινό: Καθαρίστε το σώμα σας σπό τις τοξίνες και χάστε 5 κιλά σε έναν μήνα

Υγιεινό Πρωινό

Σύμφωνα με πολλούς διαιτολόγους, αυτό είναι ένα από τα πιο υγιεινά και πιο γευστικά πρωινά που θα βρείτε ποτέ στο Διαδίκτυο.

Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, θα σταθεροποιήσει τον μεταβολισμό σας και θα ενισχύσει την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών σας.

Αυτή η σπιτική συνταγή θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το έντερό σας και να απαλλαγείτε από όλες τις τοξίνες στο σώμα.

Η συνταγή σε αυτό το άρθρο αντιμετωπίζει τα προβλήματα που σχετίζονται με το τεμπέλικο έντερο και τη δυσκοιλιότητα, σταθεροποιεί το βάρος και υποστηρίζει την καύση του λίπους και των θερμίδων.

Εάν καταναλώνετε αυτό το πρωϊνό για 30 ημέρες, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε από 1,5 έως και 5 κιλά.

Το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά σας θα αναζωογονηθούν και θα παρατηρήσετε μείωση του μεγέθους της κοιλιάς σας.

Συνταγή

Υγιεινό Πρωινό –  Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι (250 ml) οργανικού κεφίρ (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κακάο
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένος λιναρόσπορος
  • 5 – 7 σαρκώδη δαμάσκηνα

Υγιεινό Πρωινό- Οδηγίες:

Προετοιμάστε αυτό το πρωινό από το βράδυ και καταναλώστε το, το επόμενο πρωί.

  • Βάλτε τα δαμάσκηνα σε ένα μπολ και ρίξτε πάνω τους 100 ml βραστό νερό.
  • Καλύψτε το μπολ και αφήστε τα δαμάσκηνα για δέκα λεπτά.
  • Σε ένα άλλο μπολ θα βάλετε τη βρώμη, το κακάο και τον λιναρόσπορο.
  • Στη συνέχεια, ρίξτε το κεφίρ στο μείγμα και ανακατέψτε καλά τα υλικά.
  • Έπειτα, ψιλοκόψτε προσεκτικά τα μουσκεμένα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τα στο μείγμα. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μπλέντερ.

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και φυλάξτε το ρόφημα στο ψυγείο.

Το επόμενο πρωί, πάρτε το μπολ και φάτε το πιο νόστιμο και υγιεινό πρωινό. Θα δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μετά από μόλις 1 εβδομάδα.

Μπορεί να νιώσετε ένα περίεργο συναίσθημα στα σπλάχνα μετά την πρώτη ημέρα, αλλά μετά το δεύτερο γεύμα, το συναίσθημα θα έχει φύγει.

truelife.gr

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Δεν χρειάζεται μίξερ, ούτε ζύμωμα: Η Αργυρώ δίνει την συνταγή για το πιο νόστιμο Πασχαλινό τσουρέκι

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή