Το μήνυμα της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο

Η Ανθή Βούλγαρη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος διαγνώστηκε με έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο στα τέλη Σεπτέμβρη.

Η Ανθή Βούλγαρη δεν χάνει στιγμή την αισιοδοξία της και λίγο πριν την επέμβαση, συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της. Η ίδια το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε ένα στο Instagram, από το γυμναστήριο, το οποίο και συνόδευσε με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα η Ανθή Βούλγαρη έγραψε: «Αφού πρέπει να παίξεις .. παίξε με τους δικούς σου κανόνες! Life is like a playground ..just jump and play like  a    child #positivevibes#positiveenergy #thinkpositive#live_love_laugh#trainforhealth#nevergiveup».

Πριν λίγο καιρό η Ανθή Βούλγαρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν, χωρίς ωστόσο κανείς να αποκαλύπτει τι της έχει συμβεί. Η ίδια μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook εκμυστηρεύεται τώρα πως είχε στις αρχές Αυγούστου μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει ένα μικρό καλοήθες ογκάκι το οποίο πρέπει να βγει. Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση, ζητώντας του να προσευχηθεί για εκείνη και ενημερώνει πως θα πρέπει να λείψει για λίγο καιρό από την πρωινή εκπομπή του Epsilon.

«Καλή μας ημέρα. Από χθες δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα σας εδώ και στο instagram με ευχές που αφορούν στην περιπέτεια της υγείας μου αλλά και προσωπικές σας ιστορίες που πραγματικά με έχουν συγκινήσει. Δειτε περισσοτερα εδω

Πηγή:www.iefimerida.gr

Related posts

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις