Το 1998 της Είπαν να το Ρίξει Πριν Γεννηθεί. Σήμερα Είναι 20 Χρονών και Μοιάζει Ακόμη με Μωρό.!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Το 1998 της Είπαν να το Ρίξει Πριν Γεννηθεί. Σήμερα Είναι 20 Χρονών και Μοιάζει Ακόμη με Μωρό.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι Mary και Brad Kish ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για τον ερχομό της κόρης τους, Michelle. Δεν υπήρχε ένδειξη κατά την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό πως κάτι πήγαινε στραβά.
Αλλά το μικρό κορίτσι από το Illinois γεννήθηκε και φαινόταν πολύ διαφορετικό από τα άλλα «φυσιολογικά» μωρά. Είχε έντονα, στρόγγυλα, παιδικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αλωπεκία και μύτη που έμοιαζε με ράμφος.

Λίγο αργότερα, η οικογένεια έμαθε την διάγνωση. Η Michelle είχε γεννηθεί με μία τόσο σπάνια πάθηση , που υπήρχαν μόνο 250 γνωστές περιπτώσεις στον κόσμο.

Το σύνδρομο Hallermann-Streiff έχει πιθανότητα 1 στα 5 εκατομμύρια. Προκαλεί μία μεγάλη λίστα ιατρικών προβλημάτων όπως προβλήματα στην όραση, την ακοή και καρδιομυοπάθεια.

Για να φάει η Michelle χρησιμοποιεί ένα σωληνάκι, φοράει ειδικό ακουστικό, κρατάει μπαστούνι και έχει ηλεκτρονικό καροτσάκι.

Εκτός απ’αυτά, πάσχει και από μία μορφή νανισμού. Παρόλο που η μεγαλύτερη αδερφή της, Sarah, είναι μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερη από εκείνη, η Michelle έχει το μισό ύψος από εκείνη.

Παρά τα όσα έχει περάσει, η Michelle είναι πλέον 20 ετών, αν και λόγω της εμφάνισής της την περνάνε για μικρό παιδί.

Περιμένετε μέχρι να γνωρίσετε αυτή την εκπληκτική γυναίκα. Θα εκπλαγείτε από την προσωπικότητά της!

ΠΗΓΗ: fanpage.gr , www.superthema.gr

Related posts

Δεν αντέχεται τέτοιος πόνος, «έφυγε» ο Γιάννης…: Νεκρός, 40 χρονών παλικάρι, μέσα σε μία στιγμή, θρηνεί όλο το νησί

Σιαμαία αγοpάκια δίδυμα γεννήθηκαν με 3 πόδια και κοινό ουρογεννητικό σύστημα

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ