Την Κυριακή Η Κηδεία Του Θέμου Αναστασιάδη – Η Παράκληση Της Οικογένειάς Του!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στο πνευματικό κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Θέμος Αναστασιάδης: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου 1958.

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τo μέσο του 2006 στον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί η υγεία του, με αποτέλεσμα να διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Δείτε την τελευταία του εκπομπή τον Απρίλιο του 2017, σύμφωνα με τον ANT1:

 

fumara.gr

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό: 15χρονος στα Χανιά έδειρε 2 φορές την γιαγιά του επειδή δεν του έδινε χρήματα

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η εικόνα της Ρένας Κουβελιώτη μετά την επίθεση: Βγήκε με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων, «Έχω αιμάτωμα στον αυχένα» – ΒΙΝΤΕΟ