Θρήνος στο Facebook για τον 22χρονο Dj που πέθανε στο τροχαίο της Κηφισίας

Θρήνος στο Facebook για τον 22χρονο Dj που πέθανε στο τροχαίο της Κηφισίας

O Αποστόλης Τσαούσης, o 22χρονος που εργαζόταν ως dj στο μπαρ «Bronco» στην Κηφισιά, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολόνα και κατέληξε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά.

Οι συνάδελφοί του από το μπαρ Bronco, όπου εργαζόταν ο Αποστόλης, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του στο Facebook, ενώ ανακοίνωσαν ότι το μπαρ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κηφισίας: αυτοκίνητο «καρφώθηκε» μέσα σε τράπεζα-Νεκρός ο οδηγός!

«H οικογένεια του Bronco Bar είναι από σήμερα πιο μικρή χάνοντας ένα από τα πιο σημαντικά της μέλη. Είναι αδιανότητο να ξεχάσουμε την αξιοπρέπεια, το ήθος, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του φίλου μας. Αντίθετα, το βλέμμα του δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μας και η μουσική του δεν θα σταματήσει ποτέ να ηχεί. Τώρα, η σκέψη, η δύναμη και οι προσευχές εστιάζονται στις 3 μικρές μας αδελφές που δίνουν τη δική τους μάχη. Είμαστε μαζί τους και είμαστε πολλοί. Το Bronco Bar θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας».

Εκτός από το μπαρ «Bronco», ο νεαρός dj, εργαζόταν και στην εταιρεία διοργάνωσης πάρτι STFU Parties, η οποία ανακοίνωσε τη θλίψη της για τον θάνατο του Αποστόλη μέσω facebook.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Facebook, ο Αποστόλης χθες είχε πάει στη φιλανθρωπική εκδήλωση «40 DJs ΒΑΖΟΥΝ “ΦΩΤΙA” ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!», που ήταν το πάρτι για την ενίσχυση του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”.

Μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο Αποστόλης ήταν στις 3 Μαρτίου με τη λεζάντα: «Gia poio logo na vgaleis selfie?»

ingossip.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κηφισίας: αυτοκίνητο «καρφώθηκε» μέσα σε τράπεζα-Νεκρός ο οδηγός!

Related posts

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ