Θρήνος στα Τρίκαλα – Έχασε την μάχη με τον Κορονοϊό ο 45χρονος Ηλίας Φουντούνας

Ο 45χρονος διαμεσολαβητής των Ρομά κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Τρίκαλα. Την περασμένη εβδομάδα είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην κλινική και στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Ηλίας Φουντούνας, διαμεσολαβητής των Ρομά των Τρικάλων, κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Ηλίας Φουντούνας, 45 ετών, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αρχές του μηνός. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν μέρα με την ημέρα, ενώ την περασμένη εβδομάδα και ενώ είχε αποσωληνωθεί, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί τον επανέφεραν, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε κι άλλο, σύμφωνα με το trikalavoice.

Η τραγωδία για την οικογένειά του είναι ασύλληπτη, καθώς προ ημερών έφυγαν από covid-19 η μητέρα του και οι δυο του γαμπροί, από κόρη και αδελφή. Ειρωνεία της ζωής; Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στους Ρομά κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Το έκανε και ο ίδιος σχολαστικά, αλλά η καθημερινή του επαφή με κόσμο, καθώς ήταν ο διαμεσολαβητής των Ρομά των Τρικάλων και εργάζονταν στο Δήμο Τρικκαίων, τελικά τον έφερε και τον ίδιο αντιμέτωπο με τον ιό.

.

Related posts

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη