Θρήνος: 6 νεκροί και 17 τραυματίες σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, μεθυσμένος ο οδηγός, στα «μαύρα» όλη η πόλη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ινδία, όταν σχολικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και ανατράπηκε, σήμερα, Πέμπτη, κοντά στην πόλη Κανίνα, στο κρατίδιο Χαριάνα, με τουλάχιστον έξι μαθητές νεκρούς και άλλους 17 τραυματισμένους.

Μεθυσμένος ο οδηγός που οδηγούσε το σχολικό λεωφορείο και προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα

Ο οδηγός του λεωφορείου οδηγούσε μεθυσμένος και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, υπογράμμισε εκπρόσωπος της αστυνομίας, μιλώντας στο δίκτυο NDTV.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του εν λόγω δικτύου δικτύου, η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για τον μεθυσμένο οδηγό, περίπου μισή ώρα πριν συμβεί το τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα, ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, αλλά βρέθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας για την οδήγηση λεωφορείου είχε λήξει έξι χρόνια πριν.

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος έχει βυθίσει στο πένθος την πόλη

«Όλοι στην Κανίνα έχουν συγκλονιστεί εξαιτίας του θανάτου αθώων παιδιών. Κλείσαμε τα μαγαζιά μας σε ένδειξη πένθους, στον απόηχο αυτής της τραγωδίας», επεσήμανε ένας καταστηματάρχης, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Related posts

Κοινωνικός τουρισμός 2024: Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους – Τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των γονιών: Νεκρό ξαφνικά μέσα στο σπίτι του 13,5 ετών κοριτσάκι, σε σoκ οι γονείς

“Ήμουν εντελώς τυφλή”: Οδηγός έχασε την όρασή της εξαιτίας των.. γυαλιών ηλίου της και τώρα προειδοποιεί άλλους – ΒΙΝΤΕΟ