Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό και υγρό στην καρδιά-ΒΙΝΤΕΟ

Για τον αδελφό του και την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Για τον αδελφό του και την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, μίλησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha.

“Είχα πάθει παράνοια όταν ο αδερφός μου ήταν στο νοσοκομείο με κορονοϊό τον έπαιρνα κάθε μισή ώρα τηλέφωνο και το σήκωνε μία στις 10. Μαζί του νοσηλευόταν και ένα παιδί, αθλητικός τύπος αδύνατο πολύ και το άκουγα να βήχει. Ένας βήχας που ούτε στο χειρότερο θρίλερ δεν τον είχα ακούσει“, τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

“Τον ρωτούσα πως είναι το παιδί και μου λέει καλυτερεύει, αλλά εγώ δεν πάω καλά. Μου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο και μετά από 40 χιλιόμετρα να σε σταματά κάποιος με το μικρόφωνο και να σου μιλά”, πρόσθεσε.

Έχει κληρονομήσει πλέον σακχαρώδη διαβήτη που δεν είχε ποτέ και υγρό στην καρδιά. Προς το παρόν κάνει ινσουλίνες μία δύο φορές την ημέρα, έφτασε το σάκχαρό του 450, έχει υγρό στην καρδιά κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του, έχουν μείνει μισά. Κρέμονται. Δεν είναι απλό πράγμα να κολλήσει κάποιος Covid και να το περάσει έτσι” σημείωσε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Related posts

Δεν αντέχεται τέτοιος πόνος, «έφυγε» ο Γιάννης…: Νεκρός, 40 χρονών παλικάρι, μέσα σε μία στιγμή, θρηνεί όλο το νησί

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ