Στο σχολείο την έλεγαν «αγελάδα» και «ζέβρα». Σήμερα πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και δείχνει τις υπέροχες ατέλειες της!!!-ΦΩΤΟ

Στο σχολείο την έλεγαν «αγελάδα» και «ζέβρα». Σήμερα πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και δείχνει τις υπέροχες ατέλειες της.

Η Γουίνι Χάρλοου είναι η βασίλισσα της πασαρέλας εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου το 2014. Η Γουίνι γεννήθηκε στο Τορόντο στις 27 Ιουλίου του 1994. Μαζί με τις 2 αδελφές της μεγάλωσαν σε μονογονεϊκή οικογένεια.

Διαγνώστηκε με λεύκη στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων, και λόγω των λευκών κηλίδων στο δέρμα της, τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν και την φώναζαν «αγελάδα» και «ζέβρα».

Αυτό το μαρτύριο την οδήγησε να αλλάξει σχολείο πολλές φορές, ενώ έφτασε να σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία. Κάποια στιγμή, η νεαρή εγκατέλειψε το σχολείο και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ήρθε τυχαία, όταν την ανακάλυψε στο Instagram η Τάιρα Μπανκς, και της πρότεινε να λάβει μέρος στο Next Top Model της Αμερικής.

Αν και κάποια στιγμή η Γουίνι εγκατέλειψε το σόου, είχε ήδη πάρει τη δημοσιότητα που χρειαζόταν. Η Τάιρα είχε πει μιλώντας για εκείνη: «Το δέρμα της σπάει τους φραγμούς του τι θεωρείται όμορφο».

Πριν από λίγες ώρες, η Γουΐνι έδειξε ξανά τις ατέλειές της με περηφάνια, στη φωτογράφηση που έκανε για τον Tommy Hilfiger στο Ντουμπάι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr  ,  thetoc.gr

Related posts

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ