Σπαρακτικά μηνύματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Όλη η Ελλάδα θρηνεί

Σπαρακτικά μηνύματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Όλη η Ελλάδα θρηνεί

Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων, αλλά και των ανθρώπων που ούτε καν γνώρισαν τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη στα social media.

Η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων “πάγωσε” όλη την Ελλάδα.

Νέοι και νέες που συμμετείχαν στις έρευνες και τις κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό του 20χρονου ή απλά παρακολουθούσαν εδώ και 40 ημέρες το θρίλερ των ερευνών, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον χαμό του παλικαριού και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια.

Και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσω του Facebook, ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται γι’ αυτή την τραγωδία.

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του ,μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει , κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια !Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε…..»

«Ευλογημένο μου παιδάκι κάλο παράδεισο…Ο Μεγαλοδυναμος,η Παναγια και όλοι οι Αγιοι ας αναπαύσουν την πονεμένη σου ψυχούλα!!!Αμήν…»

«Καλό ταξίδι φίλε μου τώρα πια θα μας βλέπεις από ψιλά και σου ορκίζομαι πως η ψυχή σου θα βρει γαλήνη…Δεν σε ήξερα κανείς μας δεν σε ήξερε όμως όλοι ανησυχούσαν για εσένα…Κάλο ταξίδι αδερφέ …»

www.newsit.gr

 

Related posts

Μαθεύτηκε η ταυτότητά της: Θρήνος για την 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με το αμάξι στο λιμάνι της Πάτρας – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πρέπει να τα πάρεις: Tο νέο κoλπo με το 50ευρω στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων που κάνουν οι αετονύχηδες κλέφτες – ΦΩΤΟ

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις