Συγκλονιστικό:20χρονη έπαθε εγκεφαλικό και νόμιζε ότι ήταν πονοκέφαλος από το μεθύσι της!!!-ΦΩΤΟ

Συγκλονιστικό:20χρονη έπαθε εγκεφαλικό και νόμιζε ότι ήταν πονοκέφαλος από το μεθύσι της!!!-ΦΩΤΟ

 

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Λώρεν Μπράντφιλντ από την Βρετανία, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και της άλλαξε την ζωή.

Η 22χρονη έπαθε δυο εγκεφαλικά μέσα σε έναν χρόνο τα οποία προκάλεσαν την παράλυση ολόκληρης της αριστερής πλευράς του κορμιού της, από τον λαιμό μέχρι τα πόδια της.


Η ίδια αναφέρει ότι όταν έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό, είχε πιστέψει ότι πρόκειται για ζαλάδα και πονοκέφαλο λόγω του χθεσινού της μεθυσιού (το γνωστό σε όλους μας hangover), με αποτέλεσμα να αδιαφορήσει και να μην πάει σε κάποιον γιατρό. Αυτό όμως κατέληξε να γίνει ένας εφιάλτης για την νεαρή γυναίκα, μιας και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.


Όταν έχασε τις αισθήσεις της, οι γονείς της, την μετέφεραν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την έσωσαν στο τσακ. Ωστόσο, είπαν στην 20χρονη τότε κοπέλα ότι μπορεί να μην ξαναπερπατήσει ποτέ ενώ είχε παραλύσει και η αριστερή πλευρά του κορμιού της.


Έπειτα από τρεις μήνες νοσηλείας και εντατικής θεραπείας, βγήκε από το νοσοκομείο, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς λίγο καιρό μετά έπαθε το δεύτερο εγκεφαλικό. Ωστόσο, η κοπέλα με την μεγάλη δύναμη ψυχής δεν το έβαλε κάτω και μετά την δεύτερη νοσηλεία της, αποφάσισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ξαναπερπάτησει.


Και μετά από πολλές προσπάθειες η 22χρονη πλέον, τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Μετά από έναν χρόνο περίπου μπόρεσε να επανέλθει πλήρως καθώς περπατάει, τρέχει σε αγώνες, δουλεύει και παίζει χόκεϊ.

Εκείνη δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένη που πλέον είναι καλά και τόνισε ότι ο λόγος που έδωσε την συγκεκριμένη συνέντευξη είναι για να ευαισθητοποιήσει τους νέους, οι οποίοι δεν δίνουν σημασία σε συμπτώματα και προβλήματα υγείας.

 

 

 

star.gr

Related posts

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ