Πρωτοπόρος ο Λαζαρίδης

 

Πρωτοπόρος ο Λαζαρίδης

Σε μια λαμπρή εκδήλωση ο Γιωργος Λαζαρίδης έκανε τον απολογισμό του περασμένου έτους, παρουσίασε τους νέους αγωνιστικούς στόχους, αποκάλυψε τον ΔιαφοροΖΩ και ανακοίνωσε το τουρνουά τένις με αμαξίδιο αρχαία Μεσσήνη όπεν.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ελίτ, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς ευχαριστώντας τους χορηγούς και φίλους που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Παρουσίασε το αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2015, μια χρόνια που θα εξασφαλίσει κατά πολύ την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Στην εκδήλωση έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του νεοσύστατου αθλητικού συλλόγου της Μεσσηνίας, ΔιαφοροΖΩ. Ο σύλλογος παρουσιάστηκε και αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του που δεν είναι άλλες από το να κάνει την διαφορά, όπως το λέει και το όνομα του, έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να ομοιάσει με αθλητικούς συλλόγους ΑμεΑ παγκόσμιας εμβέλειας. Ο σύλλογος είναι ο μοναδικός που ασχολείται με τον Παραολυμπιακό αθλητισμό και ο δεύτερος στην Πελοπόννησο μετά τον Ήφαιστο Πατρών, πάντα υπό την αιγίδα και την αμέριστη συνεργασία της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Τουρνουά στην αρχαία Μεσσήνη
Ο Λαζαρίδης προχώρησε και στην παρουσίαση με λεπτομέρειες του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο αρχαία Μεσσήνη που θα πραγματοποιηθεί 1 με 4 Οκτώμβρη στο ξενοδοχείο Bouka Beach Resort με την συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών από όλο τον κόσμο. Σκοπός του μεσσήνιου πρωταθλητή είναι το 2016 να πραγματοποιηθούν δυο τουρνουά ώστε να γνωρίσουν τα άτομα με αναπηρία από όλο τον κόσμο τις ομορφιές της Μεσσηνιακής γης. «Θέλω ν’ αγκαλιάσουν όλοι τόσο το σύλλογο όσο και το αρχαία Μεσσήνη όπεν. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να δείτε 30 ανθρώπους να κινούνται στην περιοχή μας με αμαξίδια. Είναι ένας όγκος που δεν τον βλέπουμε, τώρα, αν και πλέον έχουμε ξεκινήσει και είμαστε πολλοί στους δρόμους της Καλαμάτας τουλάχιστον», ανέφερε ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Οι ευχαριστίες
Ο Έλληνας πρωταθλητής, ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν και εκτός από τους χορηγούς αναφέρθηκε ονομαστικά στους προπονητές του Ανδρέα Νίκα (προσωπικός) και Γιώργο Κόντο (της Εθνικής), τη γυμνάστρια Χριστίνα Πανταζοπούλου (I-Body) και τη διατροφολόγο Αριστέα Γαζούλη. Από το Δήμο Καλαμάτας διαβεβαίωσαν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Οικονομάκου και ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Νίκος Μπασακίδης ότι θα είναι δίπλα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο στον Γιώργο Λαζαρίδη αλλά και θα αγκαλιάσουν και θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ο αθλητικός σύλλογος και τα τουρνουά να γίνουν έτσι όπως τα έχει ονειρευτεί ο Γιωργος και η ομάδα του. Σε αυτούς προστέθηκε και ο δήμος Μεσσήνης, εκ μέρους του οποίου μίλησε ο υπεύθυνος αθλητισμού, Φώτης Πετρόπουλος, ενώ σύντομες παρεμβάσεις έκαναν οι Μανώλης Μάκαρης και Μιχάλης Αντωνόπουλος, επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Καλαμάτας, αντίστοιχα.
Οι χορηγοί του που στηρίζουν την προσπάθεια του Λαζαρίδη είναι: Mercedes Benz, Aegean, Παπαδημητρίου, ξηροί καρποί Ολύμπια Ελλάς, αθλητικά είδη Wilson, Δήμος Καλαμάτα, Υάδες εταιρεία καθαρισμών, Μεταλλοβιοτεχνία Ντάμο, Ρόδι δημιουργίες, Κώστας Κορομηλάς και Χρόνης Χρονόπουλος, ιστοσελίδες GreatWay, καφέ-σνακ Bread, γυμναστήριο I-body.
Εκτός από τον Θανάση Παντέ που ανέλαβε και φέτος το συντονισμό της εκδήλωσης, στο πλευρό του Γιώργου Λαζαρίδη στο πάνελ ήταν και ο δικός μας υπερδραστήριος συντάκτης του Sportsfeed Αριστομένης Νικολόπουλος ο οποίος παρουσίασε τον αθλητικό σύλλογο ΔιαφοροΖΩ και η συνάδελφος Χριστίνα Βραχάλη, που βοηθά από την πλευρά της στην προβολή των δραστηριοτήτων του Καλαματιανού πρωταθλητή και φυσικά του νέου συλλόγου ΑμεΑ της πόλης.

sportsamea.gr

Related posts

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.