Πέθανε ξαφνικά η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

Πέθανε ξαφνικά η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της γνώστης σε όλους μας Βέφας Αλεξιάδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Boxtv.gr, η Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε εχθές το βράδυ στο ύπνο της από ανακοπή καρδιάς και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε, ωστόσο αυτή την ώρα γίνεται η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε στο zougla.gr  και συγγενικό πρόσωπο της Βέφας Αλεξιάδου, το οποίο είναι συντετριμμένο όπως και η ίδια, η αγαπημένη όλων μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου.

Να αναφέρουμε ότι την Αλεξία Αλεξιάδου την γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές, όπου και εκείνη μαγείρευε δίπλα στη μητέρα της.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, εκτός από μαγείρισσα ήταν και συγγραφέας, «Ερωτικές Συνταγές», «Γεύσεις Γάμου», «Μια γιορτή για τα παιδιά», «Ονειρικά Χριστούγεννα», «Νηστίσιμα και Υγιεινά», και άλλα.

Η Αλεξία Αλεξιάδου σπούδασε  χρηματοοικονομικά στο City University of London και ήταν μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals).

Η Αλεξία Αλεξιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έμενε μόνιμα στην Αθήνα. Έχει δύο κόρες, ηλικίας 17 και 10 ετών αντίστοιχα, τη Χαρά και τη Γενοβέφα.

 

 

www.zougla.gr

 

Related posts

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά»: Μεγάλη ανατροπή, βαριές καταγγελίες από τον πατέρα του 6χρονου – ΒΙΝΤΕΟ