Πέθανε την ώρα της εξέτασης – Συγκλονίζει ο θάνατος του πατέρα δύο παιδιών (Φωτό)!

Εύβοια: Πέθανε την ώρα της εξέτασης – Συγκλονίζει ο θάνατος του πατέρα δύο παιδιών (Φωτό)!

Σοκαρισμένη ολόκληρη η Χαλκίδα από τον ξαφνικό θάνατο του πολιτικού μηχανικού Κώστα Τριανταφύλλου…

ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (12-10-2015) υπέστη έμφραγμα και πέθανε την ώρα της εξέτασης μέσα σε καρδιολογικό ιατρείο. Ο 52χρονος που εργαζόταν στο Δήμο Χαλκιδέων. Επειτα από έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, επισκέφθηκε το καρδιολογικό ιατρείο και την ώρα που ο γιατρός του έκανε καρδιογράφημα, ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα και πέθανε.

ΦΩΤΟ από eviazoom

Ο καρδιολόγος αφού προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του. Ο αδερφός του 52χρονου τόνισε: “Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που μας βρήκε. Έκανε υγιεινή ζωή και δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας παρά μόνο με την πίεση του για την οποία έπαιρνε φάρμακα. Όπως έμαθα την ημέρα που έγινε το μοιραίο, πάρκαρε το αυτοκίνητο του κοντά στην Εθνική Τράπεζα και πήγε στο καρδιολόγο για εξετάσεις. Δυστυχώς δεν επέστρεψε ζωντανός.”

Ο Κώστας Τριανταφύλλου ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Χαλκίδα μιας και εργαζόταν στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων. Διέμενε στην περιοχή Μπουρνώντας και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και της Νίκης. Η κηδεία του 52χρονου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (14-11-2015) στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Δροσιά, παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να πει το “τελευταίο αντίο”.

Πηγή: eviazoom

www.newsit.gr

Related posts

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη