Πεντανοστιμα τυροπιτάκια καραντίνας – Πανεύκολη συνταγή που γίνεται στη στιγμή

Θα σας τρέχουν τα σάλια

 Επιθυμείτε να κάνετε μία αλμυρή συνταγή για να σας συντροφεύει γευστικά στις δύσκολες ημέρες τις καραντίνας; Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να αγχώνεστε.

Το μόνο που οφείλετε να κάνετε για να το πετύχετε, είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα την παρακάτω συνταγή.

Υλικά συνταγής

  • Μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι από γιαούρτι καλαμποκέλαιο
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 2 αυγά
  • Λίγη ζάχαρη
  • Λίγο αλάτι
  • Τυρί (σ.σ. κατά προτίμηση να είναι φέτα

Εκτέλεση συνταγής

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω, το αλεύρι και ένα κεσεδάκι γιαούρτι.
  • Επιπλέον, βάζω ένα κεσεδάκι από το γιαούρτι που χρησιμοποιήσαμε καλαμποκέλαιο και ένα φακελάκι μαγιά.
  • Επίσης, δεν ξεχνώ να βάλω 2 αυγά, λίγο ζάχαρη και λίγο αλάτι.
  • Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά μας.
  • Ζυμώνουμε καλά, το μείγμα μας, με τα χέρια.
  • Στο τέλος από τη συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε τη φέτα (σ.σ. μπορείτε να ρίξετε όση εσείς θέλετε).
  • Τοποθετούμε το μείγμα μας σε ένα ταψί μας.
  • Φυσικά έχουμε προνοήσει να τοποθετήσουμε μέσα στο ταψί μας, τη λαδόκολλά μας.
  • Επιπλέον, έχουμε προθερμάνει το φούρνο μας στις 200 βαθμούς Κελσίου.
  • Στη συνέχεια βάζουμε τα τυροπιτάκια μας, με το ταψί και τη λαδόκολλα στο φούρνο.
  • Αφήνουμε, τα τυροπιτάκια μας να ψηθούν στο φούρνο. Για να ψηθούν σωστά, τα αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά να ψηθούν στους 180 έως 200 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Καούρα και δυσπεψία: 6 τρόποι να τα αποφύγεις, σύμφωνα με γαστρεντερολόγο

15 υγιεινές τροφές για ολική επαναφορά μετά την υπερφαγία του Πάσχα

Το ζητάει όλος ο πλανήτης: Αυτό το Ελληνικό φρούτο σαρώνει παγκοσμίως, σπάει κάθε ρεκόρ εξαγωγών – ΦΩΤΟ