Πατέρας χτύπησε κατά λάθος τη νεογέννητη κόρη του με την μπάλα του και το παιδί νοσηλεύεται στην εντατική με κατάγματα στο κρανίο!!!-ΦΩΤΟ

Πατέρας χτύπησε κατά λάθος τη νεογέννητη κόρη του με την μπάλα του και το παιδί νοσηλεύεται στην εντατική με κατάγματα στο κρανίο.

Ένα νεογέννητο μωρό παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκε στο κεφάλι από μία μπάλα του σόφτμπολ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του πατέρα του.

Την Τετάρτη, η 7 εβδομάδων McKenna Hovenga μεταφέρθηκε από τον αγώνα σόφτμπολ στο Shell Rock της Αϊόβα στην κλινική Mayo στο Rochester της Μινεσότα.

Η μπάλα είχε προκαλέσει κατάγματα το κρανίο του μωρού, προκαλώντας της σοβαρή αιμορραγία στον εγκέφαλο και συχνές επιληπτικές κρίσεις.

Οι γονείς της McKenna, η Kassy και ο Lee περιμένουν, απεγνωσμένα η κατάσταση της κόρης τους να βελτιωθεί.

Την Παρασκευή, ο πατέρας της McKenna, Lee, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του μωρού με τη φράση: “Είναι τρομακτικό ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδα να χαμογελάει, που άκουσα το γέλιο της και την κράτησα στην αγκαλιά μου.”

“Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις προσευχές και την υποστήριξη που λαμβάνουμε από όλη την Αϊόβα και την Αμερική.”

Μια σελίδα στο YouCaring δημιουργήθηκε και συγκέντρωσε περισσότερα από 14.500 δολάρια για να καλύψει τις ιατρικές θεραπείες της McKenna.

Τα μέλη της οικογένειας ενημερώνονται από μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Healing for McKenna» για τα νέα από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού αλλάζει ταχύτατα.

Οι εξετάσεις δείχνουν ότι η μπάλα βρήκε στην μπροστινή μεριά του κρανίου της McKenna.

Αυτή τη στιγμή το μωρό είναι διασωληνωμένο και οι γιατροί του έχουν δώσει διάφορα φάρμακα για τον έλεγχο των επιληπτικών κρίσεων.

“Σε αυτό το σημείο ο στόχος είναι να σταματήσουν οι επιληπτικές κρίσεις. Δεν είναι σίγουροι τι τις προκαλεί και δεν θα μπορέσουν να το προσδιορίσουν μέχρι να τους ελέγξουν,”λέει μια δημοσίευση στο Facebook.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση από το βράδυ του Σαββάτου δείχνει ότι το μέλλον της McKenna είναι αβέβαιο.

“Το ρεαλιστικό σενάριο είναι ότι η McKenna θα παραμείνει στη παιδιατρική ΜΕΘ τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, πριν μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο.”

“Είναι πολύ δύσκολο να περιμένουμε χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί σε λίγη ώρα.”

Οι νέοι γονείς θεωρούν την McKenna ως “παιδί-θαύμα” επειδή προσπαθούσαν να συλλάβουν για τρία χρόνια πριν έρθει το κοριτσάκι τους στη ζωή και τώρα προσεύχονται να γίνει ένα ακόμα θαύμα στη ζωή τους και να βγει η κορούλα τους το συντομότερο δυνατό από αυτή την περιπέτεια.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

διαφορετικό

Related posts

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ